Jakou máte zkušenost s "revizemi online"?
Miroslav Minařík:
Pánové, skutečnost, že jde o online zpracování výpočtovým výkonem cizího procesoru snad nemá vliv na obsah!
Slovo online je pouze způsob poskytnutí, ale formát je věc druhá. Pokud bude pět dodavatelů poskytující sw online, pak mlůže mít každý jiný kvalitu zpracování. Proto bych online vyměnil za Inspecto. To je dnes jediný online. Druhý bude taktéž online ale s jiným názvem. Rozumíme si?
Jiří Schwarz:
Citace: Milan Hudec 24.11.2019, 17:08
...
To co zde nabízíte je ...
Podle mě to je ukázka, že vývoj probíhá po spirále, vracejí se nám staré věci v nových souvislostech, na nových úrovních...
Nebo vám to nepřipomíná "minulost", kdy se na psacím stroji vyplňovaly předpřipravené tiskopisy?
Tady dělám něco podobného, ale s použitím novější techniky
Jan Franěk:
Dozraje doba, kdy budou i ty revize on-line v převaze. Dojde k tomu stejně pozvolně a nenápadně jako v případě psaní revizních na psacím stroji přes kopírák. Jak se sw na PC postupně vylepšoval a práci zjednodušoval, předávalo se stále méně revizí přes "průklepáč".
Moc nechápu zdejší odpor proti cloudovému řešení. Zatím s tím sice nemám zkušenost, ale můj sw mi neumožnujě psaní revizí na více PC. Tedy mohu to provést, jen s tím že když nevím která byla jeho poslední verze, mám problém s navázáním řady čísel a pokračováním revizemi v řadě. Zkoušel jsem mít sw na svém cloudu, ale práce byla moc zpomalená a tedy nekomfortní. Stejně jako Pavel Mařík zvažuji použití cloudového řešení. A to ne proto abych to psal přímo na místě, často na to není ani prostor nebo čas, ale abych měl vždy a všude po ruce aktuální verzi sw a všechny mé revizní zprávy. Potom mne nemůže překvapit závada na DHH, odcizení NTB a podobně.
František Šohajda:
Já používám program na revize na přenosném disku....Malý, přenosný....
RZ mohu udělat kdykoliv a kdekoliv na různých PC, pevných tak přenosných!
I bez připojení na internet a bez cloudového úložiště.
Zatím to má samé +! (dance)
Párkrát jsem to použil mimo kancelář , většinou složitější RZ píši doma,v kanceláři, kde mám přístup k normám a dalším pomůckám.
Miroslav Minařík:
Asi se zde míchají jablka a hrušky.
Poskytovaný sw prostřednictví m online konektivity má několik kombinací.
Jako uživatel desítek různých sw a to také v různých kombinacích také nechápu "rezolutní odpor".
Podobně jako nebudu tvrdit, že nemám rád auto vyráběné v nějaké zemi, ale uvedu konkrétní důvody, tak i u poskytovaného sw si všímám konkrétních funkcí.
Např:
výpočtyfunkce on/offlinezálohováníimportyeditaceexportyuživatelsky upravitelnélicencování
SW se od offline verzí vzdaluje rychleji, než my od telegramů, magneťáků. Není to zrovna to, co vždy vítám, ale veskrze je to spíš přínosné.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana