Jakou máte zkušenost s "revizemi online"?
Tým Elektrika:
Otestujte online aplikaci INSPECTO v plné verzi zdarma!
V online světě, kde se to hemží různými čidly a „měřáky“ se dostalo i na revizní techniky. Software potažmo aplikace INSPECTO se dostala na testování a recenzi i k nám do redakce a v příštím roce se můžete těšit na podrobnější informace. V současné chvíli je dostupná plná verze zdarma až do 28. února 2019 se čtyřmi, zatím dokončenými oddíly. Revizní aplikace, která je online a umí pracovat na takovém zařízení, které je zrovna po ruce usnadní zápisky téměř kdekoliv.
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Otestujte online aplikaci INSPECTO v plné verzi zdarma!
Žvak Petr:
Hledám programy na revize a narazil jsem na INSPECTO ONLINE.
Používáte ho někdo?
Petr Pospíšil.:
Citace: Žvak Petr 07.07.2019, 08:22
Hledám programy na revize a narazil jsem na INSPECTO ONLINE.
Používáte ho někdo?
Zatím mám program Inspecto na měsíční zkoušku a jsem zatím velmi spokojený.
Pokud zapisujete údaje na místě, pak se sice zdržíte o něco déle, ale v podstatě máte hotovou celou revizi.
Někdy jsi zákazník myslí, že čas strávený při revizí neodpovídá ceně za revizi. Nechápe, že další část musíte strávit u PC psaním. Tady jsi to napíšete na místě a velmi pohodlně
Další velkou výhodou je jednoduché vkládání fotografií a závadovník.
Zatím, tuto bezplatnou verzi používám asi dva týdny a zkouším různé možnosti.
Ale zatím spokojenost. :) Cena je poměrně vyšší ale za kvalitu se prostě platí.
Žvak Petr:
Dělám pro jeden subjekt víc revizí (elektroinstala ce a hromosvody) a RZ jsem ukládal do jedné složky. V programu jsem zatím tento způsob nenašel. Vychází mi jeden zákazník=jedno místo, jedna revize.
Petr Pospíšil.:
Zatím jsem tyto věci neřešil. Zajímá mě, co tento program umí.
Vyzkoušel jsem dost programů. Např. ...Klimša (bez urážky) rozepíše klasickou revizi na zbytečně moc stránek a v podstatě to provozovatel ani nečte.
Zajímá ho první strana " Celkový posudek" a některé i odkaz na závady.
Doporučuji dotaz směřovat na podporu.
Podle info jede 24 hodin denně včetně so, ne+svátků.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana