Jaka je zatizitelnost pomocneho (rozbehoveho) vinuti 1f asynchronniho motoru?
Jiří Kubík:
Omlouvám se - nevšiml jsem si, že tam budete pouštět druhou fázi.
Potom by stačil odpor.
Pro rozběh menší a paralelně k odstř. vypínači nějaký další aby byly v serii.
Pavel Koska:
(poklona) za odpovedi. Jak jsem rikal, na jednu fazi to s tim kondenzatorem fungovalo. Myslim, ze v tomto pripojeni k zatezi
kondenzator posouva fazi od nulove frekvence. Na nejake vyssi se zacne vracet zpet k 0. Koukal jsem i na ten doporuceny profesionalni 1f typ menice.
Prekvapilo me ze na vystupu je pouze jedna faze a pomocne vinuti je zrejme nadale napajeno z teto faze pres kondendator. To nemuze mit na nizkych otackach dobre vlastnosti.
Jiří Kubík:
U těchto motorů býval použit kondezátor o kapacitě as 80 uF/250V (u = mikro),
nebo dva v serii 150uF/150V.
Taková kapacita se chová při 230V/50Hz jako odpor asi 42 Ohm.
Teď ještě vědět celkovou impedanci pomocného vinutí při 50Hz a mohl byste
si vypočítat proud, který pomocné vinutí trvale nevydrží.
Možná by to šlo změřit.
:)
Pavel Koska:
Ano máte pravdu. Na jednom kondenzátoru jsem naměřil 200u a druhý měl cca 120u (pravdepodobne jiz nebyly puvodni). V zapojení pro 220 V jsou zapojeny v sérii. Pro odhad trvalého proudu je alepouzít nelze jelikoz z tohoto hlediska jsou znacne predimenzovane .
Asi motor rozeberu, podivam se jak a cim je to namotano zmerim indukcnosti a odpory obou vinuti a pokusim se z toho odhadnout kolik to vinuti snese v pomeru k hlavnimu.
Cekal bych ze zde bude sposta expertu zabyvajicich se previjenim a opravami elektromotoru, kreri musi vedet presne jak se to dela. Ale zatim zadna odpoved v tomto smeru.
Kastner Lubomír:
Jak tak sleduji diskusi, tazatel se dostal zcela jinam, než původně chtěl a jaký byl původní dotaz. Nyní už přemýšlí, jak jednofázový motor připojit na dvě fáze v naivním domnění, že se to bude točit. Omyl!! Jednofázové motory jsou konstrukčně dělány zcela jinak než motory třífázové. Už na začátku jsme psal, že i po odpojení rozběhového kondenzátoru je vinutí stále připojeno a je v záběru. Vytváří se na něm posunuté magnetické pole, které zapříčinuje točení motoru. Je pravda, že se v minulosti vyráběli i 1f. elektromotory, kdy se po rozběhu odpojil kondenzátor i vinutí, Ale k odpojení došlo až v okamžiku plůných otáček. Motory měly ale slabý výkon. Ale pokud tazatel chce něco "zkoušet" nebo "vymyslet něco nového" tak mu pořeji hodně štěstí, trpělivosti.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana