Lze vytvořit revizní zprávu nové elektroinstalace "na dálku"?

<< < (2/3) > >>

Jiří_Hrubý:
Citace: Alice  30.05.2018, 13:04

Lze vytvořit revizní zprávu nové elektroinstala ce "na dálku"?

Lze a běžně se to děje a dít bude, dokud se zákazníci nezačnou zajímat jako vy.
Žijem v tržním prostředí, když chce někdo kladnou revizi, za patřičný obnos ji dostane.
Stejně jako je spousta elektro zedníků a elektropatlalů s živnosťákem, je dostatek razítkovačů.
A netýká se to bohužel jen občanské výstaby, ale i provozoven, malých fabrik, nebo i výroben el.en. Od doby, kdy jsem rozporoval jednu RZ na výrobnu i s TIČR a ITI bez úspěchu, přestal jsem se tím zabývat.
Musí se to pročistit právě poptávkou po těch poctivých, v zájmu vlastní bezpečnosti byť holt za trochu větší peníz.
Ale co čekat, když se tu i technická na auto se často řeší "hlavně to nějak udělej ať to nějak projde, tady máš litr..."

František Šohajda:
Citace

Od doby, kdy jsem rozporoval jednu RZ na výrobnu i s TIČR a ITI bez úspěchu, přestal jsem se tím zabývat.

Mám podobné zkušennosti... ne z výrobnou ,  ale z hromosvodem na budově....dle Vyhl. 73/2010 to zkontrolovali!!?

Dodnes to tak je....(asi známosti, dělali dost) !
Pokud by do toho praštil blesk, ještě dnes by se motal.. ;D ;D

Pavel Horský:
Doporučuji navštívit nejbližší stanici PČR a tam podat podnět k šetření. Jedná se o evidentní podvod s možnými následky, které mohou díky možnému špatnému stavu provedené elektroinstala ce dojít až do stavu úrazu el. proudem s následky usmrcení.
To již opravdu není sranda.
Trestní oznámení je více než na místě.
Nepoctiví RT nemají mezi námi co dělat a je potřeba je čistit, aby díky jejich nekalému jednání opravdu někdo nepřišel o život.
Je to velice vážné!

Maroš Klein:
Pred vznesením obvinenia si p. Alica overte, či firma postupovala pri realizácii v súlade s realizačnou PD, ktorú ste si pre rekonštrukciu nechala vypracovať. :)
Alebo sem môžete predtým vložiť niečo z fotiek a správy.
Ja len, že každá palica má dva konce. ;)

Pavel Horský:
Ano, je to jak píše pan Klein.
Před podáním trestního oznámení si najměte dobrého RT, který vám vypracuje podklady pro jeho podání. Tyto podklady se pak dají použít i pro práci případného soudního znalce.
Určitě to nenechte usnout. To by byla veliká škoda.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana