Lze vytvořit revizní zprávu nové elektroinstalace "na dálku"?

<< < (3/3)

Alice:
Jsem v jednání s jiným revizním technikem, který je ochoten provedené práce přijít zkontrolovat a vystaví mi RZ dle faktického stavu.
Přesne jak píšete, nejde mi o nějaký papír, jde mi o skutečné provedení revize a nemám problém s tím ji zaplatit, chci aby všechno bylo tak, jak má být.
Problém je v tom, že od zhotovitele nemám žádnou dokumentaci, kterou bych novému RT mohla poskytnout. Ani výchozí revizní zprávu. Za 1210Kč jsou mi ochotni poskytnout právě tu revizní zprávu pořízenou na dálku. Nechci na to přístoupit, protože mám pocit, že nejednají fér, ovšem bez ní se asi nikam neposunu.

Pavel Horský:
Nenechte se od nich zatlačit do kouta. Neoblomně požadujte, aby se jejich revizní technik dostavil osobně a za vaší přítomnosti zrevidoval. Pokud se budou cukat, pohrozte ČOI, na to slyší všichni. Přece nebudete platit 1210,-Kč za dálkový výplod. Tak to přece nemůže dopadnout. Zhotovitel je povinný při předání díla toto předat i s dokumentací skutečného provedení. Pokud vám nic nedali, opět vše špatně.

Maroš Klein:
Citace: Alice  31.05.2018, 11:32

Za 1210Kč jsou mi ochotni poskytnout právě tu revizní zprávu pořízenou na dálku. 

Ak s nimi chcete skutočne robiť poriadky, tak tú správu si od firmy práveže vezmite. Rovnako ako tú podľa skutočného prevedenia. Dobré karty sa vždy zídu. ;)

Alice:
Po měsících dohadování, konzultaci s právníkem a hrozbou podání trestního oznámení mi stavební firma zaslala revizní zprávu a nově najatý RT potvrdil, že elektřina v koupelně nebyla udělána podle adekvátní normy, zpráva byla opravdu vypracována před dokončením prací a světla jsem  musela nechat vyměnit.

Jan Franěk:
Citace: Alice  21.08.2018, 17:17

Po měsících dohadování, ..........

Skvělá práce  (poklona)

Z osobních zkušeností vím že málokdo má vytrvalost k dotažení tohoto boje až do konce. Teď znáte skutečný stav své instalace, z hlediska bezpečnosti. To je velmi dobrý krok. Teď se jen zeptám - co dál? Budete to řešit se stavební firmou jako pokus o podvod? Zaplatí stavební firma úpravy na instalaci v rámci reklamace?

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana