Jaké jističe jsou vhodné pro servery v racku?

<< < (6/7) > >>

Miroš Jan:
Záleží na impedanci sítě. :)

Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk  05.06.2018, 13:09

Možná by se daly použít i tyto pojistkové svorky

KXB04F5, nebo KXB04F6

Ušetřilo by se dost místa a při výběru vhodných pojistek, by to mohlo splnit vaše očekávání.

Ale to je přece o nějaké údržbě a pravidelné kontrole s doplňováním potřebného materiálu. Z mého pohledu pojistky prostě vyhovují mnohem lépe této aplikaci. Myslím že navíc tento produkt má i v sobě místo na náhradní "patronu".
Mohu se samozřejmě mýlit a najde se někdo, kdo to bude rozporovat takovými argumenty, že přesvědčí i mne.  ;)

Zrovna toto téma není příkladem buhvíjaké záludnosti ústící nutně v použití pojistek.

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  05.06.2018, 21:26

Zrovna toto téma není příkladem buhvíjaké záludnosti ústící nutně v použití pojistek.

Nejde o záludnost Milane, ale požadavky tazatele. Takto snadno dodržíš selektivitu, můžeš snadno odjistit libovolný spínaný zdroj a při jeho výměně pouhou výměnou "trubičky",  přizpůsobíš její hodnotu požadavkům nového zdroje.

Citace: Miroš Jan  05.06.2018, 16:30

Záleží na impedanci sítě. :)

To sice ano, ale pak je taky otázkou kde to jištění máš. Zda před UPS, nebo za ní. Když nebude 1500A vyhovovat, můžeš použít HAGER L71M. Psal jsem o tom, že se dá použít jedno, nebo druhé, dle aktuálních požadavků a potřeb. Každé řešení má svá pro a proti.

Teď mne jen zajímá, jaké řešení bude zvoleno v tomto konkrétním případě, případně z jakého důvodu k němu bylo přistoupeno.

Maroš Klein:
IJV-čka zvládajú skraty na svojich miestach doteraz, a o rack v trafačke asi tiež nepôjde.
To je iba môj odhad skutočnej reality... ;)

Miroš Jan:
Tak takové IJV, vštšinou po zkratu, nejde zapnout. :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana