AMPER 2018 – Svět nejmodernější elektrotechniky
David Hruda:
Souhlasím s tím, že Amper je slabý. Příští rok určitě nepojedu, ale až trochu zapomenu, tak to možná zase zkusím.
S hodnocením města ale úplně nesouhlasím, mám Brno docela rád a občas se tam rád podívám. Mám pár pěkných vzpomínek, které si rád připomenu. :)
Taky beru jako bonus vytržení ze stereotypu a mírný odpočinek, prostě trochu přijdu na jiné myšlenky.
Jiří Macháček:
Byl jsem tam ve středu na otočku Rittalu, Wagu a vypadalo to stále stejně. A co na to říká Mirek a Alena? Byli jste tam všechny dny?
Miroslav Minařík:
My tam byli tradičně všechny dny, ale s mikrofonem a kamerou jsme šli prakticky z reportáže na reportáž.
A tak opakuji znovu, že my nemáme co vystavovat.
Hledíme své práce.
A navíc veletrh není pro nás dobrým místem na pokec.
Letmo se s někým pozdravit, tedy v běhu od někud někam (viz kamarádi Hudec, Schwarz, Červený, Horský, Révus, Sklenář, a mnoho jiných, které jsem nechtěně zazdil).
Myslím, že nikdo od nás to nikdy nemohl hodnotit, protože jsme nikdynestihli vše co jsme stihnout chtěli.
Jediné pauzy byly když jsem venčil čtyřnohou reportérku Gilly!
Jan Franěk:
Domnívám se že s nástupem internetu začal pozvolna klesat význam podobných výstav v původním formátu. Jinak řečeno, že pro mne jsou podobné akce spíš společenskou událostí, kde se potkávám s kolegy, obchoďáky, kamarády a kde si novinky poznané na webových stránkách mohu i osahat, případně se o nich dozvědět něco víc.
Tedy jako z celku jsem zklamán nebyl. Potkal jsem pár kamarádů a pár novinek viděl. Setkal se s mnohými z mnoha firem a potvrdil si tak některé z vazeb.
S nostalgií ovšem vzpomínám na dobu, kdy jsme se scházeli na stánku Elektrika.tv . Ještě více na pravidelná setkání před školením ....
Samozřejmě návštěva ve Frankfurtu není na jedno dopoledne, ale na 2-3 dny, na rozdíl od Brna. Přesto se zase do Brna rád podívám.
Malé shrnutí za mě.
Řekl bych že drtivá většina vystavovatelů stále ještě nepochopila jak se doba změnila a jejich způsoby prezentace jsou stejné pomalu 30 let. Není na čase to změnit? Zkusit zaujmout nějak interaktivněji? Více propojit návštěvníky se svými produkty?
Milan Hudec:
Takové hody bez muziky (dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana