AMPER 2018 – Svět nejmodernější elektrotechniky

<< < (7/7)

Jan Hájek:
Za sebe musím konstatovat, že letošní Amper byl pro mne dost náročný, na stánku někdo neustále byl a hodně známých jsem nestačil více než krátce pozdravit.
Naše vnímání výstavy zhoršuje, že i když je poloprázdno, tak u nás moc ne.

První co mne zaujalo, bylo oplocení ca 10%plochy, kde nic nebylo. Uličky širší a nové uličky v místech, kde dříve nebyly.
Úterní odpoledne bylo viditelně slabší než loni a naopak čtvrtek o dost silnější.
Letos jsem si výstavu prošel jen v pondělí večer a pak v pátek po obědě.

Osobně považuji za značně neprofesionáln í, když vystavovatel má v pátek po obědě vyklizený stánek, nebo dokonce bourá před koncem veletrhu.

Jiří Schwarz:
Citace: Jan Hájek  26.03.2018, 09:20

...
Osobně považuji za značně neprofesionáln í, když vystavovatel má v pátek po obědě vyklizený stánek, nebo dokonce bourá před koncem veletrhu.

Jako v minulých létech, i letos jsem zaznamenal stánek(y),  kde visela nějaká reklama, buď tam nebyl nikdo, nebo si tam hrála s mobilem paní, která nevěděla vůbec nic... :-)

Citace: Miroslav Minařík  25.03.2018, 23:14

Náhodou v pavilonu F byla elektromobilit a velice pěkná!
...

Bylo co obdivovat, bylo by z čeho vybírat...
Ale asi by bylo hezké, kdyby bylo víc ukázek jízdy nebo nějaké videoukázky co některá speciální vozidla dovedou...
Reklama je kolem nás všude a nejednou obsahuje od ne úplně seriozních informací až po "těžko napadnutelné" lži

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana