Jak vyřeší v Norsku problém nabíjecích stanic elektromobilů?
Jan Hájek:
Spíše bych to shrnul do následujícího tvrzení:
Elektromobilit a není v současných podmínkách zdrojů energie, její distribuce a ukládání řešením pro automobilovou dopravu, jak jí známe dnes.
Jako druhé auto do rodiny, nebo elektro kolo či skůtr pro všechny, kteří mají možnost nabíjení ze zásuvky doma, nebo v práci je to nyní ok a pokud by zůstala možnost parkovat na modrých zónách, tak to bude i vycházet finančně jen o něco dráž, než klasický vůz.
V individuální dopravě to bude ekonomické spíše jako služba s autonomními dopravními prostředky.
Nesmí se ale zapomenout, že se už v vícekrát v minulosti prosadilo mnohem dražší, než standardní řešení a nemuselo být ani podporováno, stačí, pokud lidé něco chtějí a nevadí jim, že je to drahé.
František Kabát:
Mám pocit, že si v EU pletou kW a kWh. Problém bych neviděl ve spotřebě (to umí argumentovat), ale v okamžitém zatížení sítí. Čím rychlejší nabíječka, tak vyšší příkon a nabíječka o výkonu nad 100 kW je již běžná věc.
Lukas55555:
Citace: Vlado Konrád 22.09.2017, 12:33
Koniec koncov, u nás sme napajaní z TS o výkone 250kVA . Pol dediny. Ak sa nás dvadsať dohodne a odoberieme plnú rezervovanú kapacitu súčasne, nik tú TS opätovne nezapne.
Zapnúť zapne. Vypnú odvody z tafostanice. Ale nakoľko to vydrží?
Lukáš Rotrekl:
Mám pocit, že už jej někdo vyřešil ;D ;D ;D
Fuk Tomáš:
Citace: Lukáš Rotrekl 08.10.2017, 23:12
Mám pocit, že už jej někdo vyřešil ;D ;D ;D
Trochu mi to připomíná první přenosný počítač.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana