Je možné změnit sled "barev" fázových vodičů v pojistkové skříni?

<< < (6/8) > >>

Miroš Jan:
Protože to je práce na neměřené části, a ta podléhá určitým pravidlům distributora.
Takže v případě že se jedná o nový odběr, musíš mít od distributora schváleno jak umístění elektroměrovéh o rozvaděče, tak umístění HDO.
V případě, že se jedná o rekonstrukci stávajícího elektroměrovéh o rozvaděče, tak navíc k tomu co jsem psal výše, ještě povolení od distributora ohledně rozplombování neměřené části, z důvodu rekonstrukce.
To sis ten elektroměrový rozvaděč vyráběl sám?

Ivan Vicen:
Citace: Miroš Jan  07.06.2017, 10:30

Protože to je práce na neměřené části, a ta podléhá určitým pravidlům distributora.
Takže v případě že se jedná o nový odběr, musíš mít od distributora schváleno jak umístění elektroměrovéh o rozvaděče, tak umístění HDO.
V případě, že se jedná o rekonstrukci stávajícího elektroměrovéh o rozvaděče, tak navíc k tomu co jsem psal výše, ještě povolení od distributora ohledně rozplombování neměřené části, z důvodu rekonstrukce.
To sis ten elektroměrový rozvaděč vyráběl sám?

Elektroměrový rozvaděč je zakoupený od firmy přímo zohledňující požadavky ČEZ. To, že jsem si EM dělal sám znamená zabudování, zapojení výstupu, přívodu. Umístění je schváleno ČEZ. HDO nemám.

Miroš Jan:
To máš nový odběr, nebo rekonstrukce stávajícího?
A to HDV máš taktéž odsouhlasené?

ACEOF ACES:
Citace: Miroš Jan  06.06.2017, 14:32

V rámci svého omezeného času  ;)
Tady seš na odborném fóru, kam přispívají odborníci, bez nároku na odměnu. Rada, je komodita, jako jakákoliv jiná služba. Takže pokud se ti to nelíbí, zaplať si konzultace jako placenou službu.

To bych nedělal, takový odborník by mohl odpovědět třeba takto:
Citace

Nemíním se dohadovat  Hněv
To že sem neuvedl pojistku, je chyba, ty neděláš chyby?
No jo, pán je dokonalý že jo!

Miroslav Revús:
Toľko zbytočných kecov okolo ničoho.
Proste v elektromerovom rozvádzači dodržím značenie distribútora a v dome si to zapojím podľa svojho poradia.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana