Musí mít pračka a sporák každý samostatný jištěný obvod?

<< < (4/6) > >>

IM:
Citace: Henryk  26.05.2017, 14:34

Jeste me tak napada k mereni impedance poruchove smycky. Logicky by se mely premerit vsechny okruhy a to v koncove zasuvce. Jak to probiha v praxi? U nas si vybral vzdy 1 zasuvku v mistnosti a koncove to nebyly.

Proměřit  se musí všechny zásuvky, z důvodu zjištění spojitosti ochranného vodiče.
K čemu mi bude vyhovující impedance smyčky u koncové zásuvky, když některá před ní nebude mít připojený ochranný vodič?  ::)

Pavel Horský:
Citace: Milan Illek  26.05.2017, 15:11

K čemu mi bude vyhovující impedance smyčky u koncové zásuvky, když některá před ní nebude mít připojený ochranný vodič?  ::)

I v případě průběžné montáže?

Zdeněk Pikhart:
Citace: Pavel Horský  26.05.2017, 16:42

I v případě průběžné montáže?

Vzhledem k tomu, že není jasné jak je elektrika tahaná, tak je potřeba změřit všechny zásuvky. A nejen to.

IM:
Citace: Zdeněk Pikhart  26.05.2017, 21:59

Vzhledem k tomu, že není jasné jak je elektrika tahaná, tak je potřeba změřit všechny zásuvky. A nejen to.

...a to zjišťování provedení by trvalo déle než změření.  :)

Henryk:
Citace: Milan Illek  26.05.2017, 15:11

Proměřit  se musí všechny zásuvky, z důvodu zjištění spojitosti ochranného vodiče.

Bude stacit vzit ohmmetr a systematicky merit mezi 2 koliky + rozvodnice-kolik jestli je odpor 0/blizky 0?Nebo to nemam sanci bez dalsiho vybaveni sanci zjistit?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana