Musí mít pračka a sporák každý samostatný jištěný obvod?
IM:
Citace: Henryk 26.05.2017, 14:34
Jeste me tak napada k mereni impedance poruchove smycky. Logicky by se mely premerit vsechny okruhy a to v koncove zasuvce. Jak to probiha v praxi? U nas si vybral vzdy 1 zasuvku v mistnosti a koncove to nebyly.
Proměřit se musí všechny zásuvky, z důvodu zjištění spojitosti ochranného vodiče.
K čemu mi bude vyhovující impedance smyčky u koncové zásuvky, když některá před ní nebude mít připojený ochranný vodič? ::)
Pavel Horský:
Citace: Milan Illek 26.05.2017, 15:11
K čemu mi bude vyhovující impedance smyčky u koncové zásuvky, když některá před ní nebude mít připojený ochranný vodič? ::)
I v případě průběžné montáže?
Zdeněk Pikhart:
Citace: Pavel Horský 26.05.2017, 16:42
I v případě průběžné montáže?
Vzhledem k tomu, že není jasné jak je elektrika tahaná, tak je potřeba změřit všechny zásuvky. A nejen to.
IM:
Citace: Zdeněk Pikhart 26.05.2017, 21:59
Vzhledem k tomu, že není jasné jak je elektrika tahaná, tak je potřeba změřit všechny zásuvky. A nejen to.
...a to zjišťování provedení by trvalo déle než změření. :)
Henryk:
Citace: Milan Illek 26.05.2017, 15:11
Proměřit se musí všechny zásuvky, z důvodu zjištění spojitosti ochranného vodiče.
Bude stacit vzit ohmmetr a systematicky merit mezi 2 koliky + rozvodnice-kolik jestli je odpor 0/blizky 0?Nebo to nemam sanci bez dalsiho vybaveni sanci zjistit?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana