Co nám přináší/mohla by přinést, nová ČSN 33 2000-6 ed.2?
Mikulecký:
Citace: Jan Franěk 23.04.2019, 14:00
Tak ještě jednou a asi už naposledy, protože to evidentně nemá smysl.
Paní na mateřské nemá peníze a chce provést jen to nejnutnější. Nehodlá řešit nový přívod, protože na něj už nemá prostředky. Nechce tudíž ani měnit nic na jištění elektroměru, jen samotný byt, aby se mohla nastěhovat. Má novou kuchyň a spotřebiče, kdy víte že plné využívání není možné za současného stavu připojení od elektroměru. Jak se k tomu postavíte vy osobně? A prosím konečně přímou odpověď.
Paní, jak už jsem několikrát psal Mááááááááááá peníze a řekla ať se udělá vše, co je třeba.!
Měl se uděl přívod protože třeba je. A přívod by měl být součástí každé revize a to nejen bytu!!
Už neodepisuji (zle) (zle) (zle) (zle)
Pavel Horský:
Citace: Mikulecký 23.04.2019, 14:08
Už neodepisuji (zle) (zle) (zle) (zle)
A děláte moc dobře. (zle) (zle)
Žvak Petr:
Paní, jak už jsem několikrát psal Mááááááááááá peníze a řekla ať se udělá vše, co je třeba.!
Měl se uděl přívod protože třeba je. A přívod by měl být součástí každé revize a to nejen bytu!!
Na rozdíl od některých s Vámi souhlasím. ;)
Jan Franěk:
Citace: Žvak Petr 26.04.2019, 10:05
Na rozdíl od některých s Vámi souhlasím. ;)
Tak pro některé ještě jednou.
A přívod by měl být součástí každé revize a to nejen bytu!!
Měl by být součástí revize bytu, s tím souhlasím a rozhodně si myslím že i všichni ostatní RT ve zdejší diskusi. Jen nechápu čeho ještě by měl být součástí, pokud patří k tomu bytu.
Ale Mikulecký nasazoval na RT, kteří vyjmou revizi tohoto přívodu v případech, kde zůstal ten původní přívod. Ostatní mu oponují, že pokud k tomu není objednávka, nebo zákazník to nechce zaplatit, tak to prostě nebude součástí té revize. Jako RT provedu revizi jen toho, k čemu jsem objednán a za co dostanu zaplaceno, zrovna tak se to týká montážníka. Proto jsem se ptal Mikuleckého jak to pak provádí, když dle jeho názoru musí RT provést revizi už od elektroměru a nemůže napsat že ji prováděl od-do, což jsme mu snad už vyvrátili. Bohužel na přímo položenou otázku jsem nedostal přímou odpověď.
Jan Bocek:
Re: Co nám přináší/mohla by přinést, nová ČSN 33 2000-6 ed.2?
Nemohu nikde najít v této normě nařízení, že když se dělá rekonstrukce bytu,
tak se MUSÍ provést i nový přívod. Mám špatný výtisk normy?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana