Co nám přináší/mohla by přinést, nová ČSN 33 2000-6 ed.2?
Mikulecký:
Citace: David Hruda 20.04.2019, 12:00
A jste si jist, že se s tím to vaše "něco" dalo udělat? Předpokládám, že jde o byt v bytovém domě. Jak je řešeno vlastnictví přívodu do bytu? Je soukromý, společný, družstevní? Může ho majitel bytu bez souhlasu ostatních upravovat? Je dostatečná kapacita v místě pro navýšení? Jaký je stav HDV?.............
V tomhle případě se mi zdá, že nejvíc slyšet je ten, kdo toho ví nejmíň.
Dal jste právě 6 otázek. Víte ze všech nejmíň a získáváte 1 místo ;)
Mikulecký:
Končím na tomto fóru. :-*
Jan Franěk:
Citace: Mikulecký 20.04.2019, 11:43
Ta paní řekla udělejte to, co je třeba - peníze mám.
Pokud bylo třeba dělat něco s přívodem - popř. doporučit navýšení jističe nebo využít možnost
třífázového přívodu s distributorem - mělo se to udělat.
V tomto případě je to bez diskusí a zcela jasné. Nicméně má otázka směrem k vám byla položena trochu jinak a dost mě zajímalo jak se s tím vypořádáte ;) Ale už si zvykám na to, že odpovědi od vás na přímo položenou otázku se nedočkám.
Citace: Mikulecký 20.04.2019, 13:22
Končím na tomto fóru. :-*
A není to škoda? Mnohému jste nás ještě mohl naučit ;)
Mikulecký:
Citace: Jan Franěk 20.04.2019, 13:37
V tomto případě je to bez diskusí a zcela jasné. Nicméně má otázka směrem k vám byla položena trochu jinak a dost mě zajímalo jak se s tím vypořádáte ;) Ale už si zvykám na to, že odpovědi od vás na přímo položenou otázku se nedočkám.
Místo na 3fáz. elektroměr má. Požádá distributora o navýšení příkonu a jistič 3 x 20A. Vymění se přívod na 5J x 6mm. Udělají se změny v BR.
Projektanta, RT řešit nechce, pouze se připojí k negativním referencím na jeho webu.
Jan Franěk:
Citace: Mikulecký 22.04.2019, 11:01
Místo na 3fáz. elektroměr má. Požádá distributora o navýšení příkonu a jistič 3 x 20A. Vymění se přívod na 5J x 6mm. Udělají se změny v BR.
Projektanta, RT řešit nechce, pouze se připojí k negativním referencím na jeho webu.
Tak ještě jednou a asi už naposledy, protože to evidentně nemá smysl.
Paní na mateřské nemá peníze a chce provést jen to nejnutnější. Nehodlá řešit nový přívod, protože na něj už nemá prostředky. Nechce tudíž ani měnit nic na jištění elektroměru, jen samotný byt, aby se mohla nastěhovat. Má novou kuchyň a spotřebiče, kdy víte že plné využívání není možné za současného stavu připojení od elektroměru. Jak se k tomu postavíte vy osobně? A prosím konečně přímou odpověď.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana