Kombinovali byste chrániče PF7 v kombinaci s přístroji PL6?

<< < (3/4) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Soukupp  23.03.2017, 11:49

A proč tam budete dávat G chrániče? Ty dáváme jen u nějakých zařízení, hlavně strojů, které při startu vybavují AC chránič.

Co má společného charakteristik a G s provedením AC? Navíc, to zpoždění 10 ms (polovina amplitudy) vám určitě start motoru nevyřeší. Vy dáváte FI na motory u strojního zařízení?

Nasazení chrániče G zvýší odolnost před nežádnoucím vypnutím, je to zvýšení komfortu.

Nasazení provedení A v domácnostech vidím dneska jako nutnost, vzhledem k tomu, co za zařízení v síti pracuje.

Radek Sestak:
Citace: Miroslav Zuna  22.03.2017, 23:04

Od doby ,co rumunští Eatoni používají v přístrojích namísto slitiny mědi jen pokovené železo jsem nad nimi zlomil hůl .  Kvalitních výrobců jističů je dost.

EATON není kvalita? to mě znervózňuje, co je dneska kvalita? Je pravda že made in Romania na tom napsáno je, ale znamená to něco? od pohledu, plasty svorky, šrouby a tak, působí dobře. neslyšel sem že by s nimy byly problémy. V RE mám OEZ made in Germany, to taky působí divně. Někdy si říkám jestli není lepší zajít do hobby marketu a vyjde to nastejno. V horním bachu sem prohlížel jinou velkou značku a už od pohledu působila hůře, všude samej otřep a tak.

Citace: Soukupp  23.03.2017, 11:49

A proč tam budete dávat G chrániče? Ty dáváme jen u nějakých zařízení, hlavně strojů, které při startu vybavují AC chránič.

Další názor naznačující zbytečnost G chrániče. čím víc zjištuju tím větší hokej v tom mám.

Jak se v tom má pak vyznat laik?

Jiří Schwarz:
Citace: Radek Sestak  24.03.2017, 11:06

...
Jak se v tom má pak vyznat laik?

Laik by měl na základě nějakých referencí a podobných podkladů od jiných osob dokázat vybrat odborníka, který mu to odborně navrhne...
Už z toho označení LAIK plyne, že ON se v tom nevyzná a ani vyznat nemusí

když jsem se dostal do stavu, kdy bylo vhodné pořídit si brýle na čtení, nešel jsem si je vybrat a koupit do supermarketu ani do Asiashopu
nechal jsem si oči odborně "změřit" na základě měření zhotovit brýle tak, aby jejich využití bylo pro moje oči optimální.

-------------
Osobně řadu PL6 beru pro okruhové jističe u domovních rozvodů jako naprosto vyhovující a dostačující a pokud se tam dostane nějaký komponent z "7-ičkové řady",  tak v té kombinaci problém nevidím

David Hruda:
Citace: Miroslav Zuna  22.03.2017, 23:04

Od doby ,co rumunští Eatoni používají v přístrojích namísto slitiny mědi jen pokovené železo jsem nad nimi zlomil hůl .  Kvalitních výrobců jističů je dost.

Máte nějakou srovnávací studii jednotlivých výrobců? A mohl bych ji vidět?

Soukupp:
Na stroje dáváme chrániče jestliže jsou připojené přes zásuvku do 32A.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana