Které pohybové čidlo spíná nespíná bezprostředně po připojení k síti?
Jan Franěk:
Citace: Jiří Schwarz 14.03.2017, 20:25
pro Honzu F. - já myslel, že jsi tak trochu geokačer a tak víš, že HINT je něco jako nápověda nebo nasměrování ;)
;D ale to víž že jo ;D . Navíc není problém zadat toto slovo do vyhledávače a zjistit si to. Ale nějak nechápu, proč to nejde napsat normálně česky, jak nám zobák narostl. Na co si to hrajem? ;)
Michal Kasl11:
Citace: Jan Franěk 14.03.2017, 21:05
;D ale to víž že jo ;D . Navíc není problém zadat toto slovo do vyhledávače a zjistit si to. Ale nějak nechápu, proč to nejde napsat normálně česky, jak nám zobák narostl. Na co si to hrajem? ;)
Přesně do této roviny jsem nechtěl, abychom zapadli... Stejně jako ve většině internetových forech, diskusích atd... Šašci jsou bohužel všude....
@Jan Franěk.... Bohužel všude se najde nějaký mistr světa amoleta. ::) .... Vy jste elektrikář já jsem sw developer, každý máme svou "hantýrku" (viz "bastl"). Hint běžně používané slovo v mém světě, spíše se divím, že hlava Vašeho kalibru (který mimo jiné dokonce ví co je, a dokáže používat vyhledávač) nevěděl o co jde :D Musí být radost s Vámi spolupracovat :)
@Fuk Tomáš díky za nasměrování už jsem to díky tobě vyřešil pomocí relé :)
Všem ostatním také (poklona) za pomoc :-)
Fuk Tomáš:
Citace: Michal Kasl11 15.03.2017, 09:28
@Jan Franěk.... Bohužel všude se najde nějaký mistr světa amoleta. ::)
Udělal byste asi lépe, kdybyste si osobní ataky nechal od cesty. Vaše chování mě vede k tomu, že mne mrzí, že jsem se do této diskuse vůbec zapojil.
Václav Třetí:
Není nic jednoduššího, než použít spínací hodiny SPHQ (existuje denní i týdenní provedení), které mají nezávislé napájení a vývody mikropřepínače, kontakty jsou u nových provedení 10A (pokud seženete staré provedení, tak pouze 2A). Takže vyhoví i bez relé či stykačů. Napájení strojku připojíte tedy před PIR, kontakty za PIR. Hodiny půjdou stále, PIR nemůže nechtěně sepnout. Hodiny mají zálohování pomocí akumulátorku, takže podle jeho stavu a stáří pracují bez napájení i několik týdnů.
P.S Nenapadejte lidi, které neznáte a nevíte co umí a znají. Elektrotechnik a je velice široký obor a nemůžou všichni znát vše. Všichni zde odpovídáme zdarma po své práci a každý nemusí mít na první pokus přesný nápad na řešení vašeho nestandardního problému.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana