Kdo hradí úpravu elektropřípojky na RD při zateplení fasády?
Otradovec:
RD se nachází v obci Volenice okr. Strakonice.
Ale pořád mi připadá divné proč bych já měl platit něco co není moje ta přípojka je tam už 50 let za kterou se kdysi zaplatilo aby byl dům připojený.
Miroslav Minařík:
Citace: Otradovec 17.01.2017, 15:12
Ale pořád mi připadá divné proč bych já měl platit něco co není moje ...
A čí dům připojuje? Souseda?
Kdo potřebuje elektrickou energii? Kdo chce změnu?
Ten platí.
Buďte v klidu, jsme na tom všichni stejně.
Otradovec:
Ale já ten dům mám již připojený 50 let, já vyslověně nepotřebuji dělat změny, jenom jsem se zeptal zda si to nechtějí upravit když už dělám novou fasádu. Jak už jsem psal výše, klidně to nechám tak jak to je určitě nebudu platit 144 tis., nejsem milionář a peníze si netisknu.
Miroslav Minařík:
Citace: Otradovec 17.01.2017, 16:04
jenom jsem se zeptal zda si to nechtějí upravit když už dělám novou fasádu.
No, nevím kdo z nás peníze tiskne. To asi nikdo.
Ale tu větu si musíme schovat někam do kuriozit.
Oni, ti oni asi nemají do čeho píchnout a čekají až si někdo opraví fasádu aby tam mohli poslat četu a udělat to dotyčnému ještě krásnější.
Zítra půjdu do Autocentra odkud mám vozidlo s tím, že mám nová vrata u garáže a že by jim slušelo nové auto. Mám ho na operační leasing tak také není moje.
(dance)
Otradovec:
Tady nejde o to že nemají do čeho píchnou, jen aby to nedopadlo jako už to mnohdy dopadlo že jeden opravuje a druhý přijde za pár měsíců a to opravený zbourá protože musí opravit zase něco jiného a tomu se chci vyhnout nerad bych aby přišli za dva roky předělávat přípojku že neodpovídá platným normám.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana