Je naozaj rozvadzac Hager Volta VU60 na 70 modulov?
Patrik Dedík:
Pripajam rozvadzac hager volta vu60, pisu ze je tam 60+10 modulov. Ano na kryte sa to da vylomit, akurat mam problem s din listou, tam ma zabrzdi zarazka a zmesti sa tam 12 modulov. Ako tento rozvadzac upravit aby tam voslo 14 modulov? Ja som tieto vycnievajuce zarazky zaeovnal, tym padom mi tam vosli aj istice. Viete mi dat nejake tipy a rady ako by sa ro malo spravit? V sprievodnej dokumentacii som nic nenasiel.
Jan Franěk:
Nevím jak to napsat :-X , ale pokud to výrobce úvádí v dokumentaci, tak předpokládám, že je to pravda. :)
Citace: Patrik Dedík 10.12.2016, 20:03
Viete mi dat nejake tipy a rady ako by sa ro malo spravit?.
A to je opravdu takový problém to srovnat kleštěma, že musíte prohledat návod a ještě se ptát na internetu? Když jsem to musel jednou řešit, tak mě to stálo minutu práce i s vyndáním nářadí z kufru.
Mě spíš zaráží, že se to vůbec musí nějak řešit. Nedovedu si představit tak narvaný rozvaděč, že bych tam neměl žádnou rezervu a musel ho využít do posledního místa. Podle mne je to velmi neodborné řešení a doporučil bych jiný větší rozvaděč, nebo použití dvou rozvaděčů.
Patrik Dedík:
Citace: Jan Franěk 11.12.2016, 11:17
Nevím jak to napsat :-X , ale pokud to výrobce úvádí v dokumentaci, tak předpokládám, že je to pravda. :)
A to je opravdu takový problém to srovnat kleštěma, že musíte prohledat návod a ještě se ptát na internetu? Když jsem to musel jednou řešit, tak mě to stálo minutu práce i s vyndáním nářadí z kufru.
Mě spíš zaráží, že se to vůbec musí nějak řešit. Nedovedu si představit tak narvaný rozvaděč, že bych tam neměl žádnou rezervu a musel ho využít do posledního místa. Podle mne je to velmi neodborné řešení a doporučil bych jiný větší rozvaděč, nebo použití dvou rozvaděčů.
Ano vyrovnal som to. Ide o to, ze tam neni miesto, sirka na rozvadzac vacsi. Je tam 65 modulov, 5 je rezerva. Kazdy chce vstavanu skrinu, botnik, EZS a potom neni miesto na skrinu a navyse priecky daju tenke
Jan Franěk:
Citace: Patrik Dedík 11.12.2016, 16:25
Ano vyrovnal som to. Ide o to, ze tam neni miesto, sirka na rozvadzac vacsi. Je tam 65 modulov, 5 je rezerva. Kazdy chce vstavanu skrinu, botnik, EZS a potom neni miesto na skrinu a navyse priecky daju tenke
Jen 5 modulů rezerva v takto narvaném rozvaděči? Můžete mi prosím zaslat výpočet oteplení? Nejsem si jistý tím že to vyjde.
Jakub Drbohlav:
Citace: Jan Franěk 11.12.2016, 16:31
Jen 5 modulů rezerva v takto narvaném rozvaděči? Můžete mi prosím zaslat výpočet oteplení? Nejsem si jistý tím že to vyjde.
Výpočet oteplení je stále pro překvapivě obrovské množství elektrikářů něco fuj a sprostýho (bavíme se o DBO)....
Teď nedávno mi jeden říkal (okolí Brna), že by na to musel najmout projektanta (cifix proč??) a že to tak dělal dycky (aha!!), a že co prudím.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana