Ví někdo podrobnosti o významných změnách u ČEZ?

<< < (6/7) > >>

František Šohajda:
Citace: Soukupp  13.09.2016, 12:42

Ročně dělám více než 100 žádostí o smlouvu pro E on a nikdy po mně nikdo nechtěl samostatnou revizní zprávu.

Na smlouvu nikdo nikdy nechtěl VRZ  (doh)  Na co??
Píši při rekonstrukci nebo při novém připojení odběrného místa!
Víte co to je VRZ? ;D

Soukupp:
VRZ je pravděpodobně výchozí revizní zpráva a ani tu nikdo nechtěl. Dokonce jsem jim jí jednou zaslal a vrátili jí, že je to nezajímá, že chtějí jen jejich formulář. I pro úplně nové odběrné místo. Takto je to na Českobudějovic ku. Třeba v jiných krajích chce E on něco jiného.

Pavel Horský:
No já všude vidím toto.
Zavolá klient, že potřebuje revizi na ER kvůli osazení elektroměru.
Revizák vezme Potvrzení o vydání revize, přijede na místo činu, tam zkoukne rozvaděč zda má všechny potřebné náležitosti, vytáhne kulaté razítko a propisku, vypíše, orazítkuje, zinkasuje 500,-Kč a loučí se. To je běžná procedůra u 80% revizních techniků a nebo nerevizáků, kteří ještě i dnes vesele podepisují a razítkují tyto potvrzení.

František Šohajda:
Citace: Soukupp  14.09.2016, 07:19

VRZ je pravděpodobně výchozí revizní zpráva a ani tu nikdo nechtěl. Dokonce jsem jim jí jednou zaslal a vrátili jí, že je to nezajímá, že chtějí jen jejich formulář. I pro úplně nové odběrné místo. Takto je to na Českobudějovic ku. Třeba v jiných krajích chce E on něco jiného.

EON dokonce požaduje i po rozplombování vík rozvaděčů u větších bytových domů zaslat
pravidelnou RZ, pak to až dojedou znovu osadit plombami.
Mají dvě možnosti zaslání buď poštou nebo emailem kopírovanou RZ.

Jirka Š. Svejkovský:
Zaznamenal jsem další změnu: už nevoláme na 840 840 840, ale na bývalou poruchovku 800 850 860 (to není překlep, opravdu zdarma).

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana