Lze přepojit tlustší kabel na tenčí?

<< < (5/7) > >>

Patrik Mlynar:
Med je makky a kujny kov, pilny domaci majster rozklepe 16 na 2.5 :-) Alebo pilnikom ...
Aj taka cokolada, o ktorej sa tu nedavno debatovalo, je na to fajn, robi sa aj pre prierez 16 mm2. Zatial naj napad bolo to omotanie 2.5 okolo 16, len svorka je v tom zbytocna, izolacka to pekne spevni. Majster starej skoly to moze precinovat klapiarskou 500W pajkou :-)

Jan Baraton:
Citace: Roger  05.09.2016, 22:07

To se zeptejte elektrikare, ktery vam poradil 4 zily... Ta ctvrta zila je k cemu? predpokladam, ze brana je na 230V...

V zemi bych kabel nespojoval, s tim mohou byt znacne problemy za 5, 10, 20 let... Radeji vymenit krabici a svorkovnici na brane...zkuste to nafotit a poslat.

Tak je to originál krabice se svorkovnicí od výrobce, takže to asi nenahradím. Nechám to tedy přepojit v krabici pod tou originál krabicí od výrobce brány.

Jan Baraton:
Citace: Martin Novák  05.09.2016, 22:12

Kdyz mel byt tohle hlavni privod a doslo k zamene, pak mne spise desi predstava, jaky kabel byl po zamene pouzit na hlavni privod.  

Hlavní přívod je veden v jiném 4x16mm kabelu. Ten zaměněný měl být hlavní přívod kdybych náhodou někdy v budoucnu přesunoval přípojný bod blíže domu.

Jiří Schwarz:
Citace: Vít Rotrekl  06.09.2016, 14:01

Hm zajímavý tip na video... zasádrujeme krabičku do zdi. A že nejsem sketa, tak KPR68 do ní zaústíme CYKY 4x16 a CYKY 3x2,5 a bude se hodnotit kdo to zapojí nejrychleji, kdo u toho zapojování bude nejméně nadávat, kdo vymyslí nejbrutálnější výraz. :D

Tip na video?

A co takhle tip na nějakou soutěž na "Spojce"? Kdo to dokáže, nebude házet nářadí do kopřiv,...

Pavel Horský:
Citace: Jiří Schwarz  06.09.2016, 16:49

Tip na video?

A co takhle tip na nějakou soutěž na "Spojce"? Kdo to dokáže, nebude házet nářadí do kopřiv,...

To chcete, abych zase vyhrál a poslouchal ty keci, že jsem se jako projektant zbláznil?   :D :D :D
Víte, že si na mě co do práce se šroubovákem musíte dávat pozor!  :D
No vlastně i v piškvorkách, že?   :D :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana