Jak odstranit potíže s předpěťovou ochranou z Alzy?
IM:
Proč nikdo neopraví tu předpěťovou ochranu? :(
Roger:
Citace: Fuk Tomáš 10.08.2016, 19:20
Tak vidíte, že znáte levnější způsob :D
To ne. Nejlépe iPad Pro (je 10x rychlejší než 3), pak iPhone 6s (asi o 10% pomalejší než iPad Pro) a až pak ty další.
On iphone se neni stejne rychly jak 6s? Prijde mi nejlepsi pomer cena/vykon
Fuk Tomáš:
Citace: Roger 11.08.2016, 10:36
On iphone se neni stejne rychly jak 6s?
Papírově ano. Třeba v testu Techtimes jim dokonce vyšel o 1% rychlejší - ale mám vážné pochybnosti o metodice měření - měřili to jen jednou, a navíc founy při tom byly zalogované do WiFi, takže kdoví co při tom dělaly na pozadí.
Sám jsem to neměřil - SE nemám. Na co, když mám 6S :-)
Václav Třetí:
Citace: František Šohajda 10.08.2016, 13:28
... ale taková trubičková pojistka není na funkci jištění přepěťovky vůbec vhodná...
Jistě, ta běžná 5x20 mm nezapískovaná v provedení s odpojovací schopností 35A, kterou seženete nejsnadněji, téměř v každém elektroobchodě, tak ta je k ničemu a i při běžném zkratu v hodnotách od asi 4A dost často exploduje. Rychlé provedení v charakteristic e F nebo FF s odpojovací schopností 1,5kA - tedy zapískovaná a od lepších výrobců též pouzdřená v keramice, nikoliv ve skle, ta už funkci má výrazně lepší a ještě lepší by bylo stejné provedení ve větším rozměru 6,3x32 mm. Samozřejmě myšleno v těch prodlužovačkác h, tam také těžko lze použít něco jiného. Ovšem to stejně nic nemění na tom, že by měly být namontovány nejprve ony již zmíněné předcházející stupně přepěťovek.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana