Také jste nespokojeni se službami a výrobky skupiny Dražice?

<< < (3/3)

Jan Franěk:
Tak dva dny a 26 pokusů (to jsem ale vytrvalej  :-\ ),  než se mi povedlo spojit se s jejich technikem.

Přiznal chyby v návodu, něco ochotně poradil. CO na to mám říct. Je mi jedno že se mnou soucítil a přiznal určité pochybení i to že dovolat se tam je tak trochu problém, když mě tato zkušenost stála celé dopoledne, 250kč za materiál a najezdil jsem kvůli tomu asi 80km. Nebyla to chyba toho technika, ale politiky celé firmy. Telefon ze záručního listu a návodu je úplně na nic. Podařilo se mi dovolat na jedno z tel. Čísel na jejich webových stránkách. Ale ani tam to nebylo napoprvé.

Za sebe jim dávám BAN  ;) a ten jim u mě vydrží dost dlouho.

Mirek Čech:
 všem!
Já měnil bojler cca po 22 letech je tedy pravdou že jsem měnil 5x spirálu a jednou termostat jinak spokojenost.
Teď máme nový OKCE 125 zatím ok cca 3 roky a musím tedy vyzdvihnout to že paní na obchodním oddělení mi poradila kontakt na na jejich stálého odběratele který mi jej obstaral podstatně levněji. co se týče objednávání dílů vždy ochotní a dokonce mi poslali i díly které se běžně neprodávají tím myslím stahovací šrouby tepelného tělesa.. Ale to byla vyjímka . Takže za mě max spokojenost

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana