Jak laicky nebezpečně na výměnu zásuvky?

<< < (13/14) > >>

Jan Alin:
Citace: Fuk Tomáš  10.02.2016, 19:58

Neumím posoudit, zda se "kutil Ondra" při natáčení zabýval kutěním, nebo zda se za kutila pouze podvodně vydával a ve skutečnosti simuloval/nabízel/poskytoval odbornou činnost regulovanou příslušnými zákony a vyhláškami.

Také to neumím posoudit, jen předpokládám, že to zdarma a pro pobavení okolí nedělal a tím pádem byl vlastně v práci.

Sám jsem doma takhle blbnul už na základce, elektromateriá lu z bouraných domů jsme jako kluci měli dost. A těch chyb a ran co jsme dostali, možná proto, že dnes vím jaké jsme měli štěstí, mě ten pořad trochu popudil. Ne kvůli tomu, že by si někdo vyměnil zásuvku sám, na výměnu jedné zásuvky se stejně řemeslník shání těžko, ale kvůli neúplnosti podaných informací a snaze vytvořit dojem, že to vlastně ani zkazit nejde. Co takových pokusů jsem už u známých opravoval a ještě se mě dostalo vysvětlení že mají chránič, tak se jim vlastně nemůže nic stát, protože on to vyhodí dřív než je to kopne, to pak úplně rostu.  :(

Fuk Tomáš:
O tom žádná, že je to fušer. Chtěl jsem jen připodotknout, že na porušení zákonů o bezpečnosti práce, VTZ ap. ho nedostanete. Jiná věc je, že poskytuje neodborné rady a nabádá k neodbornému provádění prací, v jejichž důsledku může být ohroženo zdraví a majetek, čímž jiné uvádí v nebezpečí atd.
Zřejmě po poradě s právníky tam přidali to upozornění, čímž jsou nejspíš z obliga.

Jan Alin:
Citace: Fuk Tomáš  10.02.2016, 21:08

Chtěl jsem jen připodotknout, že na porušení zákonů o bezpečnosti práce, VTZ ap. ho nedostanete.

Já bych ho nedostal, ani kdyby to bylo naprosto jasné, nejsem ten správný typ, který by se snažil aktivně dosáhnout spravedlivého světa, asi jsem ten boj někde cestou už vzdal.  :(

František Šohajda:
Citace

Také to neumím posoudit, jen předpokládám, že to zdarma a pro pobavení okolí nedělal a tím pádem byl vlastně v práci.

Kdyby jsme věděli kolik za  zhlédnutí jim platí, vykašlali by jsme se na řemeslo a také to tak dělali! ;) ;D

Miroslav Minařík:
Citace: Fuk Tomáš  10.02.2016, 21:08

Zřejmě po poradě s právníky tam přidali to upozornění, čímž jsou nejspíš z obliga.

Co kdybychom zkusili stejným vzorce třeba popsat vraždu manželky?
A dolů uvedeme podobnou větu.
Budeme také z obliga?
 (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana