Ochrání svodič přepětí třídy T1+T2 Eaton SPB-12/280 dům před bleskem?
Jiří Schwarz:
Citace: Richard Bako 29.01.2016, 11:16
chyba mi tam este poistkovy odpinac pred prepatovkou ...
Citace: Pavel Horský 29.01.2016, 12:10
bo tam chýbať móže
Byl jsi rychlejší...
Já jsem přemýšlel proč by tam měl být, běžná domovní instalace zpravidla nemá tak silné jištění.
Maroš Klein:
Citace: Pavel Horský 29.01.2016, 10:05
Zřejmě se zeptám hloupě, ale co má společného kvalita sítě distributora s přepětím vzniknuvším např. bleskovým výbojem při zásahu do rozvodné soustavy či rozložením v zemi při zásahu jakéhokoli objektu?
Za jeden z ukazovateľov kvality siete okrem Hz a V považujem aj informáciu od distribútora, na akú hladinu má ošetrené prepätie vo svojich rozvodoch v konkrétnej lokalite.
Pri návrhu ochrany vstupného vedenia to môže byť užitočná informácia.
Lukáš Rotrekl:
? Prosím o vysvětlení, jak si distributor ošetří kabelové a venkovní rozvody? Jako že by dával do každé skříně svodiče, tak aby se snížila pravděpodobnos t, že to praští zrovna do úseku mezi mnou a nejbližším svodičem?
Milan Hudec:
Citace: Vít Rotrekl 29.01.2016, 12:48
Tak ted jsem ztracen... psal jsem ze je tam kombinace varistor + jiskriste. Pak jsi psal, jestli jsem si jistej. Psal jsem ze jsem si jiskristem jstej a ze tam musi bejt jeste neco co svede maly spicky.
Tak ted nevim kde jsme se nepochopili nebo ztratili.
Je tam jiskřiště radax.
Více jistě Honza Hájek.
Lukáš Rotrekl:
Jj, je tam řízené jiskřiště stejně jako v menším DehnShieldu, který by byl adekvátní náhradou (podle parametrů uváděných výrobcem) za tu SPB....
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana