Je možné získat revizi elektro v bytě s dvěma soustavami?

<< < (3/4) > >>

Milan Hudec:
Sebere děti a odstěhuje se k chlapovy co má instalaci v pořádku.

Jiří Novotný- Stryker:
Citace: Milan Hudec  13.01.2016, 09:51

Sebere děti a odstěhuje se k chlapovy co má instalaci v pořádku.

A nejen tu  ;)

Jan Alin:
Citace: Zdenek Hejčl  12.01.2016, 23:50

Pak nezbývá nic jiného než manželku postavit před volbu:
víš, že naše děti jsou poněkud aktivní a provádějí alotria. Pokud je napadne strkat dráty, či jiné kovové vodiče do zásuky, můžeš si být jistá, že o ně přijdeš!
Pokud se udělá tak, aby se jim nic dramatického nestalo, nezbývá nic jiného než to předělat.
Jaká bude její volba?  o:-)

Jak jsme mohli všichni přežít :-). Naši to řešili tím, že nás naučili do zásuvky nic nestrkat, ještě že jim to vyšlo.

Je jasné, že nová instalace je lepší, ale určitě není nutné předělávat všechno za každou cenu.

Zdenek Hejčl:
Jak jsme mohli všichni přežít :-).
Jako mladí velice jednoduše:
1/ měli jsme dost práce, třeba na zahradě
2/ žádné vysedávání u PC... nebylo
3/ televize jen večer
4/ blbnutí venku na plácku s kamarády
U těchto činností nebyla elektrika potřeba a doma si to ohlídali rodiče.
Dnes rodiče je vyženou do pokojíku a dělej si něco, nevím co, ale zabav se nějak.
A zde, jak známo je zásuvka v dosahu a....
Mladý taky zkoušel pižlat nožem kabel k lampičce, dopadlo to dobře, vypadl jistič a v noži díra.
Pravda mžoural očima, že nic to samo... o:-)
Měl kliku, ale chrániče v té době byly ještě téměř nedosažitelné.

Jan Alin:
U nás doma byly zásuvky dost vysoko dokud jsem byl malý a pak mě táta ukázal co to dělá (megmetem, ne ostrou fází  :)) a jak to funguje. Věděl jsem už od malička jaký oheň dokáže zkrat udělat a dával jsem si pozor. V dílně jsem jich pak pár dostal, ale na podlaze bylo suché dřevo, takže to vždy dobře dopadlo. Největší nebezpečí pro naše děti je jejich neznalost a přílišná ochrana před nebezpečím. Vždyť někteří neudělají ani kotrmelec a tělocvikář se bojí je nechat cvičit. Praktické pokusy v odborných předmětech jsou většinou tragické, protože se kantor bojí postihu, kdyby se něco stalo. Prostě všeho moc škodí.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana