Je možné získat revizi elektro v bytě s dvěma soustavami?

<< < (2/4) > >>

Jiří Novotný- Stryker:
Citace: Václav Kalina DC  12.01.2016, 15:13

Taky mám doma cca 1/2 instalace v TN-C a rozhodně ji nehodlám předělávat. Impedanci to splňuje, dělal jsem ji sám, tak nevidím důvod, proč podruhé rozkopávat dům. Nové věci ponuvu a pokud staré slouží, tak proč si přidělávat bordel.

Třeba ke zvýšení bezpečnosti vaši  i vašich blízkých  ;)

Václav Kalina DC:
Pokud bych se doma pokusil rozkopat obývák, abych zvýšil bezpečnost své manželky, nejspíš bych ohrozil bezpečnost svou. Myslím že bohatě bude stačit, když občas zkontroluj stav rozvodu. ;D

Jiří Novotný- Stryker:
Citace: Václav Kalina DC  12.01.2016, 16:32

Pokud bych se doma pokusil rozkopat obývák, abych zvýšil bezpečnost své manželky, nejspíš bych ohrozil bezpečnost svou. Myslím že bohatě bude stačit, když občas zkontroluj stav rozvodu. ;D

Není nad el. instalaci pod dohledem  ;)

Jan Alin:
Citace: Jiří Novotný- Stryker  12.01.2016, 16:22

Třeba ke zvýšení bezpečnosti vaši  i vašich blízkých  ;)

Zkuste mojí manželce navrhnout že uděláte v bytě díry do zdi, bordel všude a vše se bude muset přestěhovat sem a tam, jednu funkční zásuvku nahradíte jinou stejnou funkční zásuvkou a utratíte za to peníze na letošní dovolenou, uvidíme jestli to zvedne vaši bezpečnost. Pak mě přiďte informovat jak to dopadlo, čekám vás na pivu a jedno pro vás za odvahu je na mě.  ;)

Zdenek Hejčl:
Pak nezbývá nic jiného než manželku postavit před volbu:
víš, že naše děti jsou poněkud aktivní a provádějí alotria. Pokud je napadne strkat dráty, či jiné kovové vodiče do zásuky, můžeš si být jistá, že o ně přijdeš!
Pokud se udělá tak, aby se jim nic dramatického nestalo, nezbývá nic jiného než to předělat.
Jaká bude její volba?  o:-)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana