Jak si legislativně vyložit aktivní hromosvod na letištní hale?
Jiří Novotný- Stryker:
Citace: Jakub Hasala 06.11.2015, 08:19
Řekněme, že "přistřižená křidélka" může mít víc výrazů - ztížit třeba práci, kterou dělám. Extrémní případ je potom krveprolití.
Sám píšete o dotazu, ale nemáme se náhodou bavit o nahlášení? O tom je řeč i ve videu, jestli se nepletu.
Tak sepište hromadnou žalobu a já vám to klidně podepíši, nemám s tím problém.
Jiří Schwarz:
Citace: Jiří Novotný- Stryker 06.11.2015, 07:41
...
Pokud máte vážně pocit, že při vznesení dotazu na stavebním úřadě, jak je možné takovouto věc legálně zkolaudovat, tak vám mafie uřízne hlavu, tak myslím, že příliš sledujete televizi ;D
...
Já ten poznatek nemám z televize, já to mám z osobní zkušenosti.
Nešlo o hromosvod, ale o pozemní komunikace.
Ještě se tvářili jako frajeři, když slibovali audit.
Pak auditor napsal, že "... dopravní řešení je nevyhovující.. ."
Přemýšlejte jak mohl projekt vypadat, když si auditor jako člen ČKAIT o díle druhého člena dovolil napsat, že je nevyhovující!
Výsledek auditu zlikvidován, zkolaudováno a na mě si "státní správa" za moje daně najala právníka,který mě vyhrožoval trestním stíháním za špinění dobrého jména projektanta a dalšími...
Stalo se v době, kdy se u nás "střídali hejtmani", dnes oba "povýšeni", jeden sedí v Senátu, druhý je ministrem vnitra (zle)
Jiří Adamec 65:
Citace: Jiří Schwarz 06.11.2015, 09:48
Přemýšlejte jak mohl projekt vypadat, když si auditor jako člen ČKAIT o díle druhého člena dovolil napsat, že je nevyhovující!
Už s tím ČKAIT versus neČKAIT dejte pokoj, o to vůbec nejde. Jestli se někdo ohání členstvím ČKAIT k prosazení "své" pravdy, tak je to prostě jen *** (autocenzurován o) bez ohledu na členství v čemkoli nebo jakoukoli kvalifikaci.
Když je něco nevyhovující, tak to je prostě nevyhovující bez ohledu na členství třeba i u zahrádkářů ;)
Citace: Jiří Schwarz 05.11.2015, 21:56
Ono by se totiž mohlo stát, že ty 2 rezonující hlavice se o blesk "poperou" takovým způsobem, že si "nevybere" a trefí něco mezi hlavicemi[/i] :'(
Něco takového se asi stalo před lety ve fakultní nemocnici v Hradci Králové. Udeřilo do vrátnice. Prý byla +/- pár metrů uprostřed dvou hlavic a cca o 15-20m níže. Další podrobnosti už nevím, pamatuji si to jen z vyprávění bývalých kolegů.
František Šohajda:
Citace
Při stejném dotazu na TIČR ohledně hlavic se tak nestalo. Ztráty na životech....0.
Nevím , proč se ptáte na ESE na TIČRu?? (doh)
Jiří Novotný- Stryker:
Citace: František Šohajda 06.11.2015, 12:18
Nevím , proč se ptáte na ESE na TIČRu?? (doh)
Protože se třeba dodržuje vyhláška 73/2010 Sb. Bohužel je přizvat musíte.
Než něco napíšete-přemýšlejte!
Zrovna toto je případ letištní haly v Brně.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana