Existuje motorový spouštěč typu SM1-1,6 OEZ s proudovým chráničem?

<< < (3/4) > >>

n:
V návodu je napsáno, že spouštěč tam být musí jako nadproudová ochrana.  Jinak jsem si
z odpovědí  vyvodil, že motorový spouštěč s chraníčem opravdu není. Zkusím koupit ten adaptér. Že se musí po výpadku proudu znovu nahodit by nevadilo, protože ikdyž vypínáme elektřinu, tak stejně vypínáme i  vodu, aby nám ji někdo nekradl ;)

Jan Franěk:
Citace: n  02.09.2015, 17:05

V návodu je napsáno, že spouštěč tam být musí jako nadproudová ochrana.  Jinak jsem si
z odpovědí  vyvodil, že motorový spouštěč s chraníčem opravdu není. Zkusím koupit ten adaptér. Že se musí po výpadku proudu znovu nahodit by nevadilo, protože ikdyž vypínáme elektřinu, tak stejně vypínáme i  vodu, aby nám ji někdo nekradl ;)

Můžete se prosím vložit ten návod? Nebo alespo%n typ čerpadla, aby se návod nechal dohledat.

n:
Tady je

Jan Franěk:
 Super.

Tak jak to čtu, přijde mi to psané "laikem". Proč požadují motorový spouštěč, když má motor vlastní ochranu?
Asi jim pošlu dotaz. Je to „volaaké zmetěné.“  ;D

edit: dotaz odeslám

Vít Rotrekl:
Asi bych tu ochranu v čerpadle viděl jako nějakou "havarijní",  která čerpadlo odstaví když jde fakt do ouzkejch. A MS bude jako sloužit jako brzda. Tedy například, když vybaví MS a obsluha se pokusí několikráte MS nahodit, ale v čerpadle bude seknutej např. kamínek, tak to třeba donutí, obsluhu čerpadlo vytáhnout z jímky a zkontrolovat. A mezitím, se "ochladí" ta ochrana v čerpadle. Čerpadlo bude ušetřeno zničení. Tedy pokud to takto je myšleno, a ta ochrana v čerpadle je např. bimetel se "samonávratem".

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana