Je záruka na světelné zdroje opravdu dva roky?

<< < (3/4) > >>

Rozmahel Vladimír:
Potvrzuji tu Fabii. H7 odchází. V servisech to údajně řeší tím, že dají do serie odpory pro sražení napětí. Řešení účelné, leč dle mého soudu hrozné.

Martin Novák:
Za to muze blbe navrhnuty posilovac rizeni. Brachovi jsem misto tech blbych odporu (ktere o 10% snizuji jas zarovky) dal ke svetlum klasicky napetovy stabilizator s vykonovym tranzistorem a od te doby klid.

Ale takove reseni bych od automobilky co vymeni dodavatele kvuli 0,5€ na cene dilu za 50€ a ohrozi zivoty posadky auta kvuli uspore tri plastovych spon na kabely a sroubu na drzaku akumulatoru (Roomster) snad ani neocekaval.

Kamil Novák:
Citace: Jan Plojhar  02.02.2008, 10:26

Záruka se týká vad a ne skončení životnosti. Takže na žárovku, co praskne po měsíci trvalého svícení, se už záruka nevztahuje - životnost byla vyčerpána..

Takto kategoricky to jistě neplatí.
Vloni jsem pořídil v kamenném obchodě, na doporučení prodavače, žárovky Philips v ceně 1200,- za pár.
Vydržely 1/2 roku.  :(

V jiném obchodě jsem koupil tedy jiné (nepíšu z garáže, takže teď sem značku neuvedu),  ale žádná věhlasná značka to není. Cena asi poloviční.
Na řeči prodavače o 2-leté záruce jsem se jen usmíval, ale bylo mi řečeno, že u této značky to platí.
Minulý týden jsem jednu po 9 měsících šel reklamovat s očekáváním vytáček.
Výměna proběhla bez jakýchkoli problémů.  (funny)

Jestliže tento výrobce nezkrachuje a svoji obchodní politiku bude dál držet, tak si už nikdy žádnou žárovku nekoupím.  (dance)
Ale obávám se, že systém nekonečných výměn asi nebude nekonečné dlouhý.  :'(

Jan Franěk:
Dnes jsem vyměnil úsporku silvania. Koupená byla před 5ti měsíci. Doklad jsem měl a tak to bylo naprosto bez problémů. Kamený obchod a vše šlo hladce.  (dance)

Petr Doležal:
 (drinks)
Tak to už jsme 3 s touto zkušeností

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana