Co dělat když nefunguje starý závitový jistič? Nahradit pojistkovou patronou?
Jiří_Hrubý:
Nevím odkud to bere ..., ale čínský výrobce uvádí u všech modelů 3kA a prodává je za $60 100ks.
Kareldr:
Pánové a nemá někdo z vás tyto závitové jističe ve verzi s jemným závitem o průměru cca 21mm? A nevíte co za standard tento závit byl? (poklona) KD
Kareldr:
Citace: Ižák Ctibor 11.06.2015, 16:04
Pôvodne tam určite boli závitové poistky. Jedného času prišli do módy tieto automaty, aby sa nemuseli vymieňať poistkové patróny. Ja osobne ích mám v byte tiež. Mne ešte fungujú. Ak máte s nimi problémy, kľudne sa vráťte k závitovým poistkám , samozrejme dodržať hodnoty. Rekonštrukcia rozvodov by určite prospela, avšak poznáme dnešnú situáciu, "pokiaľ to ide, nech to ide" ;)
, máte prosím ty jističe se závitem E27 nebo ty s jemnějším o průměru 21 mm. Mám o ty se závitem o průměru 21 mm zájem. KD
Václav Třetí:
To máte pojistky E21 (vel.I) v běžné instalaci? Já pamatuji tento rozměr pojistkových soklů v telefonních ústřednách, ovšem osazené hlavicemi s pojistkami. Hodnoty těchto pojistek jsou v rozsahu 2 až 15A. Provedení závitového jističe v této velikosti nepamatuji.
Kareldr:
Citace: Václav Třetí 24.01.2021, 03:40
To máte pojistky E21 (vel.I) v běžné instalaci? Já pamatuji tento rozměr pojistkových soklů v telefonních ústřednách, ovšem osazené hlavicemi s pojistkami. Hodnoty těchto pojistek jsou v rozsahu 2 až 15A. Provedení závitového jističe v této velikosti nepamatuji.
Ano je to ve starém rodinném domě v Bratislavě, v pojistkové skříni, která má pojistkové základny se závitem o průměru 21mm, který má jemnější stoupání než E27. Jednou jsem na toto téma narazil někde na švýcarském webu, kde nějaký pán sháněl totéž. Držel jsem pojistku v ruce, byla Sdělana v CCCP.
:-)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana