MEANWELL: Průmyslové napájecí zdroje LRS
Tým Elektrika:
TIP - MEANWELL: Průmyslové napájecí zdroje LRS. MeanWell představuje novou řadu nízkoprofilový ch zdrojů malých rozměrů s vysokou účinností. Nové zdroje mají nízkou spotřebu v pohotovostním režimu, provozní teplotu -30°C až 70°C a odolnost vůči vibracím 5G. Umožňují provoz v nadmořské výšce až 5.000m. Zdroje řady LRS jsou svým provedením v kovové perforované krabičce o výšce ...
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Roman Šafránek:
Jaké mají tyto zdroje a jejich svorky krytí? Je možné je použít např. v rozvaděči pro automatizaci? Jsou k nim dispozici držáky na DIN lištu?
Vít Rotrekl:
Jestli je to ten stejný co jsem už použil, tak mají tuším krytí IP20, přes svorky mají plastový kryt. Na DINku se obávám to nebude. Ale mají otvory na přišroubování na montážní panel.
Jiří_Hrubý:
Použil jsem je dvakrát, protože jsem potřeboval zdroj rychle a u slona je měli.
Ta verze na obrázku je opravdu IP 20, jak uvádí kol. Rotrekl, podruhé jsem bral silnější k Simaticu a byla na DIN, lépe zakrytá proti bordelu ale taky IP 20.
Jiří Schwarz:
MW dělá i řadu, kde se dají dát držáky na přišroubování nebo držáky pro zacvaknutí na DIN lištu.
Takže si vybere každý.
Horší je někdy koupit pro nějakou aplikaci 1 kus, protože ne každý velkoobchod má úplně vče a ne každý je ochotný u výrobce objednat 1 kus za "ne moc navýšenou cenu".
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana