Jak zapojit jednoduchý rozvaděč?

<< < (5/8) > >>

Jan Bocek:
eBastlirna.czCitace: kbulda  27.12.2014, 23:26

Pobavte se i tady, nejlepší je odpověď v  so prosinec 27, 2014 2:13 pm

http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=67767&highlight=

Q: Když tomu nerozumíš ani ten tvůj známý, tak proč to nenecháš zkušenému elektrikáři

A: Rozumí snad, ale jednou se mi stalo že mi vyhořela chata kvůli vadné elektroinstala ci a to byl zkušený elektrikář tak se radši zeptám, tak proto.

Jiří Schwarz:
Citace: Jan Bocek  28.12.2014, 13:30

...že mi vyhořela chata kvůli vadné elektroinstala ci a to byl zkušený elektrikář ...

Myslím, že to je tvrzení, kde jedna část vylučuje druhou...

Navíc čeština je zvláštní jazyk. Ono by se to dalo prezentovat, že vadná elektroinstala ce chtěla požár způsobit a tomu nevěřím  (dabel)

Vít Rotrekl:
No pokud je to ten stejny zkuseny elektrikar co nevi jak zapojit bedynku se trema jisticema, tak tech zkusenosti moc mit nebude...

Zdenek Hejčl:
Mohl by to být taky zkušený elektrozedník. ...  ;)

Jan Franěk:
Nechci vám kolegové kazit radost, ale tazatel věnuje tolik energie tomu, aby získal radu, že obesílá některé z diskutujících a žádá je soukromě. Poslal jsem mu jasný vzkaz, že se můžeme domluvit a po zaplacení mu pošlu zpracovanou dokumentaci, včetně zapojení, případně  i hotový, vydrátovaný rozvaděč. Na jeho rozhodnutí bude záležet i výsledná částka na faktuře.

Kdyby věnoval více času své rodině, využil by ztraceného času podstatně lépe a bezpečněji, než bastlením a psaním dotazů. A přitom je i na Slovensku mnoho schopných kolegů, kteří by mu mohli pomoci přímo na místě. Měl by to s odborným vysvětlením, zapojením, proměřením a zárukou. Co víc si může přát.

Bohužel nepochybuji o tom, že se najde někdo z kolegů, který nemá dostatečný pud sebezáchovy a poradí, bez znalostí  místních podmínek.  Sám jsem se s tím již spálil a nechci podobnou chybu více opakovat.

Tedy jediná chybka na dnešním, jinak povedeném volném dni.

Zdar všem elektronautům  (drinks)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana