Jak zapojit jednoduchý rozvaděč?

<< < (8/8)

Jiří Schwarz:
Citace: Vratislav Fugl1  30.12.2014, 08:52

Ale ne, já jsem ještě kotouč s lichým počtem zubů neviděl. :D

Tak jste ještě asi nezkusil přeříznout pražec. Jakékoliv sudé číslo zmenšené o 1 se změní na liché  ;)

Vratislav Fugl1:
Citace: Jiří Schwarz  30.12.2014, 09:50

Tak jste ještě asi nezkusil přeříznout pražec. Jakékoliv sudé číslo zmenšené o 1 se změní na liché  ;)
Tak to je fakt. Přeříznul jsem již ledacos, ale pražec ještě ne. o:-) A to jsem se jich před lety na výrobu schodů na cestu do kopce něco nařezal... Ale vždy jen zkracoval....
PS: Po 3 neúspěšných pokusech zadat PIN je malér; zasekl se mi časový zámek u lednice, (ten s klávesnicí od Se...u, typ Dieta24H),  kde mám vínko na zítřek. Nemáte někdo zkuženost, jak obelstít a dostat se dovnitř? PIN2 má jen manželka a schovaný >:D

Radek Červený:
To je beznadějná situace. Zbývají vám dvě možnosti. Buďto místo zámku obelstít manželku, nebo použít PUK, Praktický Univerzální Klíč.

Ještě mě napadla jedna možnost, domluvit se v redakci, jestli se bude natáčet nějaký živý novoroční projev z Orlovny, tam by se možná nějaká lahvinka vína pro dobarvení atmosféry našla  ;D (dance)

Václav Třetí:

Nejjednodušší bude dojít si koupit jiné, některé obchody mají dnes až do odpoledne otevřeno.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana