Jaky jistic charakteristiky C zvolit na jednu fazi pro convert Hucol?
jan base:
Citace: jan base 27.12.2014, 01:04
Pane Hejcl,, omlouvam se, ale trosku nechapu vasi reakci,, ja jiz mam v dome jistic do 63amp,, jen je to charakteristik a typu B , ,coz jak jsem vygooglil ,neni pro rozbeh elektromotoru to prave orechove. proto se ptam jestli muzu tento jistic Eaton PLSM-C63 , pouzit na rozbeh tohoto convertoru?
vypada takto http://www.electricautomationnetwork.com/en/EA/eaton_moeller/242212
Václav Třetí:
Tak mně napadá, že tazatel nežije v ČR.
Jan Franěk:
Citace: jan base 27.12.2014, 01:04
Pane Hejcl,, omlouvam se, ale trosku nechapu vasi reakci,, ja jiz mam v dome jistic do 63amp,, jen je to charakteristik a typu B , ,coz jak jsem vygooglil ,neni pro rozbeh elektromotoru to prave orechove. proto se ptam jestli muzu tento jistic Eaton PLSM-C63 , pouzit na rozbeh tohoto convertoru?
Můžete " cokoliv", ale pouze za vaším hlavním jističem. Co se týká hlavního jističe a rozvodů před ním, musíte mít na vše souhlas svého distributora. Tento rozvod patří totiž jemu a často zde smí pracovat jen pověřené firmy. Směřujte dotaz tímto směrem.
Citace: Václav Třetí 27.12.2014, 07:00
Asi není co dodat :D
František Šohajda:
Citace
Jednofázová přípojka s jističem 63A?
U nás není dovoleno větší 1F napojení max do 25A....
Citace
Může to tak být! 1F rozvody jsou v některých zemích (Izrael a podobně...) (norm)
Hodně to vidím u zdravotnické techniky kterou vyrábějí, nebo když je pro jejich zemi určena...1F mají vždy levnější jak na 3F....Naposled y co jsem viděl, nějaký přístroj na drcení ledvinových kamenů...byl na 1F 40A!!
jan base:
(poklona) za vase reakce a rady,, ano , , jsem v Irsku proto tu neni moznost napojeni 380v,, to je pouze v prumyslovych zonach. Takze lide co potrebuji trifazove napeti museji kupovat ruzne menice . Jeste juknu na tu pojistku pred elektromerem a dam sem vedet co to je zac.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana