Jaky jistic charakteristiky C zvolit na jednu fazi pro convert Hucol?
Zdenek Hejčl:
To jan base:
Máte české jméno, proto ta reakce...
Chyběla zásadní a podstatná informace: nenapsal jste, že nežijete v ČR.
Každý stát má svoje připojovací podmínky, pro připojení do sítě. ;)
V každém případě dotaz směrovat na svého distributora energie....
Zdeněk Mazač:
Tak a je vyřešeno :) než jsem stačil poslat svůj příspěvek.
Je potřeba si uvědomit, že jsou země, kde pojem ulice má jiný rozměr a kde spotřebitelské vedení je sice 3f soustava, ale o poněkud vyšším napětí /např. 6kV/ a každé odběrné místo má svůj vlastní transformátor a to 1f. Protože většinou není potřeba řešit např. topení přímotopem nebo řezání dřeva velkou 3f okružní pilou, tak se potřeba 3f řeší motorgenerátor em, méně již měničem. Motorgenerátor i z toho důvodu, že třeba na druhý konec "zahrady" to není 50m, ale i několik kilometrů.
jan base:
tak mam hotovo,, zavolal jsem panovi co prodava a instaluje tyto convertory a pro jistotu jsem se ho zeptal zda to mam spravne zapojeno, vse mam ok a convert bezi a dokonce i stroj napajen convertem ovladany stykaci, , , zaplat panbuh,, (poklona) vam za snahu pomoci,vazim si toho :) jinak na strankach www.hucol.co.u k jsou videa zapojeni a pouziti convertu, tak muzete juknout jestli chcete ;) , , jinak kontaktovat distributora a chtit po nem tri faze na dum , ,tady stoji nekolik tisic eura a ceka se nekolik mesicu na schvaleni, proto to lide resi jinak, treba takto :)
Miroslav Minařík:
A proč tomu říkáte convert? váš babiček nepochopil češtin?
jan base:
No protoze toslovo nekdo vymyslel a slovo convertovavat ci predelat,ci preformatovat,zmenit velikos atd,, zalezi v jakem smyslu se slovo pouzije. a je to kratsi nezli rotacni menic , ,jinak nevim a je mi to celkem jedno :) , ale kdyz to vyslovi IR ,nemate sanci mu rozumet ;) hlavne ze to maka jak ma a neni limitovanej minimalnim odberem proudu nez treba staticky convertor.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana