Jaky jistic charakteristiky C zvolit na jednu fazi pro convert Hucol?

(1/3) > >>

jan base:

Mohu pouzit jistic  EATON PLSM- C63 na fazi hned za elektromerem?
Potrebuji doma zprovoznit tento konvert  
http://www.hucol.co.uk/rt-rotary-converter-11-0kw, abych mel 400V.
Elektromer mam jednofazovy na 20-80A.
Ve skrini s jistici mam hlavni jistic 63A charakteristiky B, mohu tedy zapojit jistic pro rozbeh motoru , ,EATON,,  pred hlavnim jisticem domu?
Jaky typ by jste pouzili na rozbeh tohoto konvertu?

Jiří Schwarz:
Hlavní jistič bývá zpravidla před elektroměrem a do toho se bez souhlasu dodavatele energie NEHRABE!
Jednofázová přípojka s jističem 63A? To se mi nějak nezdá...

jan base:
Citace: Jiří Schwarz  26.12.2014, 21:29

Hlavní jistič bývá zpravidla před elektroměrem a do toho se bez souhlasu dodavatele energie NEHRABE!
Jednofázová přípojka s jističem 63A? To se mi nějak nezdá...

(poklona)  vas ,asi jsem se spatne vyjadril, myslel jsem hlavni jistic ,myslim tim ten do ktereho je privedena faze za elektromerem..  z tohoto jistice to je rozvedeno do dalsich jisticu pro ruzne okruhy v domacnosti ,pres dalsi  slabsi jistice,,  ale ten  prvni hlavni a nejsilnejsi ma opravdu  63Amper. jinak pred elektromerem je takova, jakoby vydlicova pojistka, ktera se neda odpojit bez poskozeni plomby, proto jsem se napojil na fazi  u hlavniho jistice ve skrince s jistici  na spodni strane , ,  na vstupu. tuto jakoby smycku jsem  dal prave pres  zakoupeny jistic  Eaton 63amp  pro rozbeh motoru, ptam se proto ,abych  vedel zda to takto muze byt napojeno a zda to tento jistic Eaton  udrzi v rozbehu ,kdyz vyrobce convertoru uvadi pouzit jistic pro 60amp ,typu C ..  (poklona)  za reakce

Zdenek Hejčl:
Na toto je jediná rada: požádejte svého distributora o jednofázový příkon do 63A.
V rajonu ČEZ to neprojde v rámci připojovacích podmínek. Jiní distributoři mohou mít jisté možnosti a úlevy...
Nebylo by lepší mít 3F přípojku?
V každém případě dotaz směrovat na svého distributora energie....

jan base:
Citace: Zdenek Hejčl  27.12.2014, 00:41

Na toto je jediná rada: požádejte svého distributora o jednofázový příkon do 63A.
V rajonu ČEZ to neprojde v rámci připojovacích podmínek. Jiní distributoři mohou mít jisté možnosti a úlevy...
Nebylo by lepší mít 3F přípojku?
V každém případě dotaz směrovat na svého distributora energie....

Pane  Hejcl,,  omlouvam se, ale trosku nechapu vasi reakci,,  ja jiz mam v dome  jistic do 63amp,,  jen je to charakteristik a typu B , ,coz jak jsem vygooglil ,neni pro  rozbeh  elektromotoru to prave orechove. proto se ptam jestli muzu tento jistic  Eaton PLSM-C63 ,  pouzit na rozbeh tohoto convertoru?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana