Jak zesílit TV signál?

<< < (3/7) > >>

Zdeněk Pikhart:
Zesilovač (multiswitch) dejte co nejblíže k anténě a až z tohoto místa ke každé TV samostatný koax. Dát za rozbočovač dva zesilovače je k ničemu.

Vít Rotrekl:
Tak potom to není zesilovač, ale krabička na h...o :) Nebo to nechápu  (fool)

Zkuste se mrknout na web digitalnitelev ize tecka cz lomeno vysilace Tam si dáte domeček na vaši adresu a hned uvidíte odkud který multiplex vysílá (na android je na to i free aplikace DVB-T finder, pripadne DVBTmap.

Říkám, zkusil bych koax přímo od antény do tv, bez jakýchkoliv spojů, zesilovačů, rozbočovačů a dalších serepetiček.

Nejsem anténář, ale když koukám na tu anténu, tak mě nepřipadá jako ta co nepotřebuje napájení, ale mohu se mýlit.

Roman Sebera:
Měl bych pro vás doporučeni... Kute si pořádnou DBV-T anténu a uvidite ten pokrok...

Eldest:
Citace: Zdeněk Pikhart  30.10.2014, 19:27

Zesilovač (multiswitch) dejte co nejblíže k anténě a až z tohoto místa ke každé TV samostatný koax. Dát za rozbočovač dva zesilovače je k ničemu.

To jste mi přesně potvrdil to, co jsem si celou dobu myslel. Problém je jen v tom, že všechny televize nemůžu napojit přímo (zesilovač - tv).  V úvahu je jen možnost (dle obrázku) k anténě dát zesilovač, ke kterému připojím koaxiál, který vede do rozvaděče a do rozvaděče dát rozbočovač pro tři zásuvky, které jsou v prvním podlaží.

Martin Nečekal:
Nebo zkuste to, co jsem psal hned na začátku, dát rozbočovač až za předzesilovač, za zkoušku to stojí. ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana