Zvolit PU284 nebo RevexPlus?
Jiří Zapotučný:
Pokud je mi dobře známo, tak u RevexePlus USB to funguje tak, že někde v provoze přístrojem naměříte např. u spotřebiče tř. I Rpe, Riso a Ipe, to se uloží do přístroje a pak teprve třeba u vás na dílně propojíte s PC a v příslušném programu přesunete naměřené hodnoty do revizní zprávy spotřebiče. Tím vám právě odpadne ta potřeba tužky a papíru.
O tu zásuvku strach mít nemusíte, žádné měření netrvá tak dluho aby mohlo dojít k jejímu poškození. Osobně se mi nestalo ani u Revex51 a ani u RevexPlus, že bych měl něco ze zásuvkou.
Jinak revize ručního nářadí a spotřebičů musí provádět revizní technik s min. E4A pro spotřebiče a nářadí.
Jan Bocek:
Citace: Pavel Dolejš 33 15.10.2014, 14:51
Bude se jednat o pravidelné revize ručního nářadí a spotřebičů ve firmě, kde jsem zaměstnancem, tudíž tak průměrně 30 měsíčně.
Pokud se jedná o možnost zatížit zásuvku přístroje , není 60 sec. u Revexu málo?
USB na RevexPlus USB je stejně k ničemu, pokud přístroj nemáte napíchnut na stole při měření k PC :-( - to je výhodné třeba pro půjčovny, ale do provozu celkem nepraktické (ale za ty peníze nic neříkám :-) ).
Chci jen zjistit reference, co vám na přístrojích vadí nebo nevadí- zkušenosti jsou nade vše. Prodejci budou vychvalovat oba (neříkám, že všichni), ale jak říkám- Vaše zkušenosti a postřehy jsou k nezaplacení :-) ...
Ještě otázka: Dá se věřit firmě METRA v kvalitě?
1. Ten přístroj vám bude kupovat zaměstnavatel a Vy máte udělat ten správný výběr ?
2. Nářadí a spotřebiče budou používat zaměstnanci vaší firmy, anebo je budete půjčovat ?
3. Bude převažovat nářadí nebo jen spotřebiče třídy II ?
4. Budete databazi spotřebičů vésti elektronicky anebo jen papírově ?
5. Budete s tímto přístrojem cestovat po firmě, anebo to bude jen práce na dílně ?
6. Uvažujete i o této činnosti dodavatelským způsobem ?
A máme zde řadu odpovědi, které pomohou k odpovědi zda vybrat takový nebo jiný měřící přístroj. jen malé srovnání toho, co zatím uvažujete. PU 284 Delta váží 3 kg a je to hodně veliké ( na můj vkus) 270x240x130. Revex Plus váží jen 1,75 kg a rozměry to má menší 150 x 195 x 83. cenově je to skoro srovnatelné, když připočtete brašnu na Revex.
Revex Profi je skvělý a umožňuje všechny možné smysluplné i nesmyslu plné měření na spotřebičích. Je sice o 10 KKč dražší. Pokud bude odpověď na otázku 1 a 6 ) kladná, tak bych volil ten nejlepší, bez ohledu na cenu.
Určitě si dobře vyberte. Chvíli vás bude tento měřák doprovázet.... .na profesní cestě.
Zdeněk Mazač:
Citace: Jan Bocek 15.10.2014, 19:31
1. Ten přístroj vám bude kupovat zaměstnavatel a Vy máte udělat ten správný výběr ?
2. Nářadí a spotřebiče budou používat zaměstnanci vaší firmy, anebo je budete půjčovat ?
5. Budete s tímto přístrojem cestovat po firmě, anebo to bude jen práce na dílně ?
A máme zde řadu odpovědi, které pomohou k odpovědi zda vybrat takový nebo jiný měřící přístroj. jen malé srovnání toho, co zatím uvažujete. PU 284 Delta váží 3 kg a je to hodně veliké ( na můj vkus) 270x240x130. Revex Plus váží jen 1,75 kg a rozměry to má menší 150 x 195 x 83. cenově je to skoro srovnatelné, když připočtete brašnu na Revex.
Revex Profi je skvělý a umožňuje všechny možné smysluplné i nesmyslu plné měření na spotřebičích. Je sice o 10 KKč dražší. Pokud bude odpověď na otázku 1 a 6 ) kladná, tak bych volil ten nejlepší, bez ohledu na cenu.
Určitě si dobře vyberte. Chvíli vás bude tento měřák doprovázet.... .na profesní cestě.
S tímto naprosto souhlasím, Revex Profi používám a jsem spokojený
Jiří Novotný- Stryker:
Měřák mám již 5 let, bez jediného problému. Vzhledem k mému počtu revizí naprosto dostačující.
Pavel Dolejš 33:
1. Ten přístroj vám bude kupovat zaměstnavatel a Vy máte udělat ten správný výběr ? Ano, zaměstnavatel
2. Nářadí a spotřebiče budou používat zaměstnanci vaší firmy, anebo je budete půjčovat ? Jen zaměstnanci
80% spotřebiče, 20% nářadí
Databáze papírová
Po firmě i na dílně
Zatím ne
RevexProfi je zbytečně drahý a byl by nevyužitý...
Pokud musí být při měření RevexPlus USB online na PC, aby uložil data, tak mi je Plus s USB k ničemu.
Jsem zatím tam, kde jsem s výběrem byl :-)
Ale mooc díky za postřehy a rady...
Váha mi nevadí,
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana