Zvolit PU284 nebo RevexPlus?

(1/3) > >>

Pavel Dolejš 33:
Jaké máte prosím zkušenosti s těmito levnými přístroji?

Vím, každý je zvyklý na ten svůj, ale postrádá třeba některý z nich nějakou důležitou vlastnost? Jak je to s poruchovostí a případnými cenami opravy?

Konkrétně potřebuji nějaký pořídit na opravdu občasné měření ...

Jan Bocek:
Citace: Pavel Dolejš 33  13.10.2014, 15:29

Jaké máte prosím zkušenosti s těmito levnými přístroji?

Vím, každý je zvyklý na ten svůj, ale postrádá třeba některý z nich nějakou důležitou vlastnost? Jak je to s poruchovostí a případnými cenami opravy?

Konkrétně potřebuji nějaký pořídit na opravdu občasné měření ...

Před výběrem měřícího přístroje je dobré napsat základní cíl, který od měření očekávám.¨
Pak je dobré měření prakticky vyzkoušet.

Píšete o občasném měření. Drahý přístroj se vám proto nevyplatí.
Všechny tyto přístroje umí změřit základní  parametry. Liší se jen v komfortu užívání a pak výrazně se liší, zda jde měřené hodnoty uchovávat a přenášet do PC.

Používal jsem všechny tyto přístroje a dávám přednost Revex Profi Plus. Ale neměřím občas. Ta investice se musí také navrátit. Pokud se vám investice během roku vrátí, tak jej kupte. Pokud ne, tak raději půjčit, anebo zvolit jinou levnější i když časově náročnější metodu.

Jiří Zapotučný:
,  Revex Plus používám od roku 2007 jako náhradu za Revex 51. Reviduji s ním měsíčně + - 100 spotřebičů a jsem s nim spokojený. To, že nejde připojit k PC mi nevadí, jsem zvyklý na tužku a papír.

Jiří Novotný- Stryker:
Stačí zvolit model Revex Plus USB a i ten přenos dat je možný (byť mi to připadá uživatelsky trochu krkolomné).

Pavel Dolejš 33:
Bude se jednat o pravidelné revize ručního nářadí a spotřebičů ve firmě, kde jsem zaměstnancem, tudíž tak průměrně 30 měsíčně.

Pokud se jedná o možnost zatížit zásuvku přístroje ,  není 60 sec. u Revexu málo?
USB na RevexPlus USB je stejně k ničemu, pokud přístroj nemáte napíchnut na stole při měření k PC :-( - to je výhodné třeba pro půjčovny, ale do provozu celkem nepraktické (ale za ty peníze nic neříkám :-) ).

Chci jen zjistit reference, co vám na přístrojích vadí nebo nevadí- zkušenosti jsou nade vše. Prodejci budou vychvalovat oba (neříkám, že všichni),  ale jak říkám- Vaše zkušenosti a postřehy jsou k nezaplacení :-) ...

Ještě otázka: Dá se věřit firmě METRA v kvalitě?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana