V čem vás elektromobilita nikdy nepřesvědčí?

<< < (12/16) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk  18.10.2014, 10:38

Nechci se stát otrokem toho, co mi má sloužit.  Tedy nesoustředím se na to, co mě překáží a štve, ale jen na to co je pro mě přínosné, tedy pozitivní.

(poklona) .  (poklona)

Jiří Schwarz:
Asi nebudu zdaleka jediný, kdo novou techniku používá, využívá, ale nechci být "zkušebním technikem",  který si to pořídí v době, kdy to je ještě "drahé a nedokonalé",  ale naprosto drze si počkám, až si to koupí ostatní, upozorní na nedostatky, výrobce to vylepší, náklady na vývoj rozpustí do větší série a tak klesne cena...
Kdyby byli všichni jako já, trochu bychom ten rozvoj nové techniky přibrzdili...
Naštěstí jsou tu nadšenci a propagátoři...

Jan Alin:
Pokud je na otázku V čem vás elektromobilit a nikdy nepřesvědčí? požadována pozitivní odpověď plná nekritické chvály na elektromobilit u, pak opravdu nemám co říct. Možná by to chtělo trochu odstupu, odpočinku a získat zpátky nadhled a pohodu. Slibuji že s kritikou v této oblasti končím, ať je skutečnost jakákoli.   

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Alin  18.10.2014, 13:56

Pokud je na otázku V čem vás elektromobilit a nikdy nepřesvědčí? požadována pozitivní odpověď plná nekritické chvály na elektromobilit u, pak opravdu nemám co říct. Možná by to chtělo trochu odstupu, odpočinku a získat zpátky nadhled a pohodu. Slibuji že s kritikou v této oblasti končím, ať je skutečnost jakákoli.   

Rozumím, máte pravdu. Zkusím zachyt živé elektromobilis ty ať zde nejsem špatným přenašečem. Venku je dnes krásně!

Zdeněk Mazač:
Chtěl jsem také přispět, ale tohle je snášení argumentů jedné i druhé strany, každá tvrdě hájí své stanovisko, z toho si nelze vzít nic poučného.
Copak nemáte ve svém okolí lidi, co musí mít to nejnovější, to nejlepší apod. i když to ani pořádně nevyužijí, ale nikdy nepřiznají, že pořízení byla blbost, chyba, unáhlení...... diskuze pak stejně nemá cenu a tak proč si krátit život takovou neplodnou diskuzí?
A nekoupil si nikdo z vás nikdy něco jen pro svoje potěšení? Bez ohledu na peníze, užitnost......
A ekologie? Myslíte tu takovou jakou předváděl svého času myslím ministr Bursík tím, že jel do práce na kole a za ním jeho limuzína?  :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana