V čem vás elektromobilita nikdy nepřesvědčí?

<< < (10/16) > >>

Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík  17.10.2014, 22:24

Jirka má otestován dojezd se svou Teslou roadster 200km při rychlosti 200km/hodinu. A to se se snižováním rychlosti dojezd rapidně zmenšuje. Mohl ses ho zeptat sám, byl s námi na Strojíráku s Teslou celý týden.

Ale taky o tom jen slyšeli, že? To je stále stejná písnička dokola. Ať si to pujčí na měsíc a budou mluvit jinak.

Jeden z nich s ním v Rakousku v rámci poznání nového najezdil dost.

David Hruda:
Citace: Miroslav Minařík  17.10.2014, 21:43

Ale o efektivitě provozu nepochybuji.

Já ano a myslím, že po sečtení všech čísel oprávněně.
Ani to dnes jinak být nemůže, nejsou to auta vyráběná v milionových sériích, technologie je ve fázi vývoje atd.
Určitě mají budoucnost, dnes je to ale jen rozmar pro ty, co na to opravdu mají zdroje (finanční).

Jan Alin:
Diskuze o elektromobilec h se skoro vždy zvrtne, škoda, člověk by se mohl dozvědět spoustu zajímavých věcí.  :( 

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  17.10.2014, 22:41

To je oproti průměrnému čmoudu dost málo, s tím snad souhlasíš, znovu se tedy ptám v čem je elektromobil výhodnější (celkové náklady na pořízení a provoz, ekologie, sbalíš na něj víc bab a já už nevím co).

Rozhodně v tom mám najeto víc, než zde diskutující a je to dost abych si mohl udělat alespoň nějaký obrázek. Proto tak zaníceně mluvím.
Objeď s elektromobilem republiku, překonej několik rekordů, vyzkoušej funkce a hranice možností, půjčuj to ostatním a uvidíš sám.

Myslím, že vše již bylo napsáno. Dokonce i natočeno. Ha!
Vidíš! Dobrý nápad! Kouknu do archívu!

Milan Hudec:
No zážitky mášjistě hezké, ale nikde nevidím argument výhody eauta pro běžný provoz, osobně mám rád vyhlídkové lety balonem, ale praktický provoz vylučuji (i když je u nás více balonářů nežli elektromobilis tů).

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana