Musi byt svod hromosvodu ze dvou stran radoveho domu?

<< < (3/4) > >>

Jan Hájek:
Citace: Pavel Lyko  04.09.2014, 23:12

A zrejme tomu tak neni a chtel bych tomu rozumet protoze za to platim.

Nějak jsem si nevšiml, že by na kontě naskočila nějaká platba, je zde z diskutujících někdo, kdo platbu za to, že radí na základě svých privátně získaných vlastností obdržel?
Pokud je vše způsobeno zpožděním mezibankovního převodu tak se předem omlouvám.

PS: Pokud se mrknete na uvedené zdroje, zjistíte, že ve většině případů figuruji jako autor a zdarma jsem je všem již před lety prostřednictví m internetu poskytl. Z mého pohledu je tedy arogantní a sobecké, nepoužít vyhledávač a vyžadovat zdarma doučování a vysvětlování informací, které jsou veřejně dostupné.

Miroslav Minařík:

Jsou tu lidi jako Vy, arogantni a povyseni,

Nemyslím, že by byl Honza Hájek povýšený, či arogantní. Tady na portále je vše uvedeno do podrobna za ty roky tolikrát, že ten, kdo chce vystudovat hromosvodařinu má šanci a zdarma. Lukáš Rotrekl uvádí odkaz na Kníšku právě toho podle vás "arogatního a povýšeného" Hájka, který tam podrobně popisuje celou problematiku.
A tak je docela vhodné, než začnete na někoho spílat, se zajímat o širší okolnosti sám. Myslím, že zde kolegové rádi poradí i přes to, že nemusí ale řekněme, že je dobré jim nenadávat.
 (dance)

Pavel Lyko:
Citace: Jan Hájek  04.09.2014, 23:32

Z mého pohledu je tedy arogantní a sobecké, nepoužít vyhledávač a vyžadovat zdarma doučování a vysvětlování informací, které jsou veřejně dostupné.

To by potom ale sama podstata diskuse ztratila smysl a Vy byste zde nemohl presvedcovat jine lidi o sve vyjimecnosti.

Lukáš Rotrekl:

Jsou tu lidi jako Vy, arogantni a povyseni, kteri si jen potrebuji rypnout.

Jojo, s tímto jste hodně přestřelil. Bohužel předpokládám, že i Honza stejně jako já máme zkušenosti s různými exoty, kteří si něco samodomo zbastlili na střeše, a teď chtějí slyšet, že to je v pořádku. Např. tento:
http://technik.blokuje.cz/792150-hromosvod-svod-na-blesky-php
Když jsem se jej na pár věcí v diskuzi dole zeptal, nemyslím, že nikterak útočně, vydržel tam dotaz do rána, pak byl vymazán.

Pak často narazíte na člověka, který chce jen papír, že  to má v pořádku. U takových lidí většinou neuspěji, protože  přijde klempíř z vedlejší ulice, který to přece dělá celý život a Lojza co sem chodí večer na pívo to za basu zreviduje...  

A opravdu u těch publikací je Honza Hájek autorem nebo spouatorem a že jsem to neuvedl se omlouvám (Honzo odpouštím ti  tu  propisku, co mě ještě nedorazila ;D )

Miroslav Minařík:
Citace: Pavel Lyko  04.09.2014, 23:48

To by potom ale sama podstata diskuse ztratila smysl a Vy byste zde nemohl presvedcovat jine lidi o sve vyjimecnosti.

Tak to by asi stačilo.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana