Budou normy konečně bezplatné ?
Rozmahel Vladimír:
Myslím, že to b) bude skrytá náhrada ušlého zisku pro prodejce norem, kteří nebudou tolik prodávat tištěnou formu. Zaplatí 10.000,- a spraví se např. na studentech nebo jiných neštastnících, kteří budou moci např. za 25Kč/15min. nahlédnout do ČSN ve smluvních distribučních místech.
Petr Doležal:
Ah so,
nenapadlo mě, že se to týká třeba Hrazdila z Mostecké (pro nebrńáky: prodej norem)
Rozmahel Vladimír:
Jo, tak jsem si to myslel. Několik PC, stolků, místnost a už to může frčet. Jen aby řádně prováděl revize spotřebičů... :D
Je pravda, že s takovým vybavením už by šlo podnikat ve výnosnějších, jinak zaměřených a prozatím neregulovaných odvětvích. o:-)
Má tady někdo zkušenost s revizemi ve vykřičeném domě? 8)
Martin Novák:
Citace: Rozmahel Vladimír 27.10.2008, 15:32
Má tady někdo zkušenost s revizemi ve vykřičeném domě? 8)
S revizi ne, s opravami a predelavkou elektriky jo... 8)
Treba kdyz tak clovek sroubuje nova svetla v mistnosti vyzdobene cernou kuzi, na stenach okovy a bice a prijde zenska v kuzi, vysoke boty na stehna s 15 cm podpatky, bic v ruce a zepta se zda uz koncim nebo mne ma popohnat... o:-)
Jan Alin:
Citace: Martin Novák 28.10.2008, 18:38
Treba kdyz tak clovek sroubuje nova svetla v mistnosti vyzdobene cernou kuzi, na stenach okovy a bice a prijde zenska v kuzi, vysoke boty na stehna s 15 cm podpatky, bic v ruce a zepta se zda uz koncim nebo mne ma popohnat... o:-)
A jaká byla odpověď ? :D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana