Jak vyřešit renovaci 30ks rozvaděčových dvířek v bytovém domě?

<< < (5/5)

Josef Martinec:
Citace: David Hruda  01.08.2014, 13:00

Ještě je otázka, zda je nové vedení dostatečně dimenzované na hromadný přechod na 3F připojení bytů.

Jsem po páteční "žranici" asi trochu přibržďěný ,  ale pokud je přívod dostatečně dimenzován pro jednofázvé připojení odběratelů, včem by byl problém při třífázovém připojení? Samozřejmě při nějakém rozumném rozložení zátěže.

Roman Sebera:
Citace: Josef Martinec  01.08.2014, 13:09

Jsem po páteční "žranici" asi trochu přibržďěný ,  ale pokud je přívod dostatečně dimenzován pro jednofázvé připojení odběratelů, včem by byl problém při třífázovém připojení? Samozřejmě při nějakém rozumném rozložení zátěže.

Tak kazdy najemnik odebira treba 25A z jedne faze, po perchodu na tri faze muze odebirat 25A ze vsech tri fazi... Takze potencionalni zatizeni v tomto modelovem pripadu je 3x vetsi.

David Hruda:
Citace: Josef Martinec  01.08.2014, 13:09

Přechod na 3 fáze se dělá současně s nákupem indukční desky, trouby,....,  klimatizace a dalších vehementů s X násobným odběrem.

Tomáš Vrabec:
Ano, zde nastává největší paradox.
HDS i stupačky jsou dimenzovány pro odběry 3x25, ale rozvaděče nikoliv.
Kde asi udělali soudruzi z bývalého výboru chybu ...

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana