Jak vyřešit renovaci 30ks rozvaděčových dvířek v bytovém domě?
Josef Martinec:
Citace: David Hruda 01.08.2014, 13:00
Ještě je otázka, zda je nové vedení dostatečně dimenzované na hromadný přechod na 3F připojení bytů.
Jsem po páteční "žranici" asi trochu přibržďěný , ale pokud je přívod dostatečně dimenzován pro jednofázvé připojení odběratelů, včem by byl problém při třífázovém připojení? Samozřejmě při nějakém rozumném rozložení zátěže.
Roman Sebera:
Citace: Josef Martinec 01.08.2014, 13:09
Jsem po páteční "žranici" asi trochu přibržďěný , ale pokud je přívod dostatečně dimenzován pro jednofázvé připojení odběratelů, včem by byl problém při třífázovém připojení? Samozřejmě při nějakém rozumném rozložení zátěže.
Tak kazdy najemnik odebira treba 25A z jedne faze, po perchodu na tri faze muze odebirat 25A ze vsech tri fazi... Takze potencionalni zatizeni v tomto modelovem pripadu je 3x vetsi.
David Hruda:
Citace: Josef Martinec 01.08.2014, 13:09
Přechod na 3 fáze se dělá současně s nákupem indukční desky, trouby,...., klimatizace a dalších vehementů s X násobným odběrem.
Tomáš Vrabec:
Ano, zde nastává největší paradox.
HDS i stupačky jsou dimenzovány pro odběry 3x25, ale rozvaděče nikoliv.
Kde asi udělali soudruzi z bývalého výboru chybu ...
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana