Je mozne odbocit hlavny uzemn. vodic zo skusobnej svorky bleskozvodu?
Lukáš Rotrekl:
Ono je to jedno, ona by ani ta dokumentace nebyla zárukou správného provedení..... .
Jaroslav Ratiborský:
Citace: Lukáš Rotrekl 11.06.2014, 06:10
Ono je to jedno, ona by ani ta dokumentace nebyla zárukou správného provedení..... .
Záleží kdo by tu správnost posuzoval a z jakého úhlu pohledu.
Jistota je někdy dosti relativní pojem, to máte pravdu.
Josef Křemen:
Citace: Jan Franěk 10.06.2014, 23:25
Tak si zase pročítám tuto diskusi a nemůžu se zbavit dojmu, že je zde zase jedna realizace bez projektové dokumentace, kterou má nahradit tato diskuse. A pak za to může realizační firma, která to bez projektu dělá tak, jak je zvyklá. Pokud se mýlím, je možné sem tuto dokumentaci vložit?
KOnečně jesm to přelouskal. přesné to jsem měl na mysli.
Poslední dobou, nejen u hromosvodů, se rozmáhají firmy, které předpokládají, že zákazník je pitomec, nějak to splácají a nechají si zaplatit fušeřinu...
Pan Kyselice se zde zabývá výpočty, které sice umí spočítat, ale nechápe, že špatně je to od začátku. No a co?? Jsou to jeho peníze.
Stavím dům. Už jsem 2 party zedníků vyhnal, když nepochopili, že dveře budou 80 a ne něco kolem metru, nebo jsem jim položil otázku zda umí zacházet s tím svinovacím (říká se tomu metr) atd.
Za předpokladu, že tito hromosvodáři fyzicky existují, tak je pošlete hodně daleko (u vás je to riti), nechte si od nich zaplatit zničený materiál a s kompletní zakázkou (projekt-realizace-revize) se obraťte na někoho jiného, pokud možno na někoho kdo ví a umí. Když vidím odbočení od hromosvodu, tak nechci vědět co všechno kde poku.vili.
Martin H.:
Hrozná kombinácia je generálny dodávateľ, ktorý zadáva prácu ďalším. Zákazník nie je s fušermi v priamom zmluvnom vzťahu a tak má proti sebe zrazu dvoch. Zažil som to práve pri hromozvode (zle). Ani mi nechceli prezradiť meno tej "renomovanej špecializovane j firmy", ktorá napr. dáva pásovinu do betónu na dno výkopu na ležato. (zle)
Tomas Kyselica:
Citace: Jan Franěk 10.06.2014, 23:25
Tak si zase pročítám tuto diskusi a nemůžu se zbavit dojmu, že je zde zase jedna realizace bez projektové dokumentace, kterou má nahradit tato diskuse. A pak za to může realizační firma, která to bez projektu dělá tak, jak je zvyklá. Pokud se mýlím, je možné sem tuto dokumentaci vložit?
Dokumentaciu vraj prinesie spolu s reviznou spravou.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana