Je 1000Kč adekvátní cena za věcné břemeno ve formě sousedovy přípojky nn?

<< < (3/4) > >>

Lukáš Rotrekl:
A taky myslete na vztahy se sousedem.... Není nad to si je podělat předem.... Např. jsem teď bojoval (resp. ten kdo vyběhával papíry)  2 roky s tím, že nechtěl člověk umožnit uložení vedení do sousedního pozemku (účastník řízení). Vyloženě super náběh na budoucí sousedské vztahy.....

Jiří Kubík:
... a jestli vám tam chtějí kopat, tak také doporučuji seznámit se s předpisy o ochranném pásmu podzemního vedení.

RadekVesely:
Citace: Lukáš Rotrekl  31.05.2014, 09:19

A taky myslete na vztahy se sousedem.... Není nad to si je podělat předem.... Např. jsem teď bojoval (resp. ten kdo vyběhával papíry)  2 roky s tím, že nechtěl člověk umožnit uložení vedení do sousedního pozemku (účastník řízení). Vyloženě super náběh na budoucí sousedské vztahy.....

Ja urcite nechci proti nikomu zbrojit, povolit jim to chci, jen bych chtel za vecne bremeno cca 10 tis.,  aby mi to aspon zaplatilo pripojnou skrin ER 212/NKP7P-C. Je to realne dostat od CEZu 10 tis. za zminene bremeno? Jinak planovat stavet tam planuji nejdrive za 3 roky, takze sousedy ani moc neznam, spis jsme se par krat sesli kvuli jejich stavebnimu povoleni.

mleko:
Co se týká ceny VB, tak dle odhadu to jsou většinou max. desítky korun (pro přípojky). Distributor dává volnou ruku projektantovi k licitování o ceně VB do výše cca 10kkč. Proto se v základu začíná na 1kkč. (Protože může říct, že vám nabízí X násobek odhadní ceny za VB).

Tak aspoň má zkušenost..

mi99:
Já měla s ČEZem podobný spor,také mi chtěli dát 1000Kč za věcné břemeno.Od roku 2006 jsme se handrkovali.Já nepodepsala.Hn ali mne k soudu,vyhrožovali.Nokonec mi vyplatili 31x větší sumu.Takže doporučuji pevné nervy a nedat se.Oni nakonec rádi zaplatí.....

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana