Jaká je běžná spotřeba společných prostorů v panelovém domě?
Jirka Š. Svejkovský:
Dneska odpoledne na ně letím, tak jsem zvědavý, co z nich vypadne.
Jirka Š. Svejkovský:
Záhada vyřešena.
Vloni ČEZ poslal vyúčtování pozdě, tak nám to neúčtovali. Takže je to suma za dva roky.
Navíc jsou v tom peníze za údržbu a prý tam byl i nějaký černoch, který se ještě řeší.
František Šohajda:
Zajímalo by mě jak se takový černoch řeší ve velkém paneláku kde je všechno "anonymní"? Všechno je všech.....? ;D ;D
Jirka Š. Svejkovský:
Nebyl to černý odběr vůči distributorovi . Někdo si za elektroměrem pro společné prostory natáhl svojí spotřebu. Uvidíme, co se najde.
dolac:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 30.04.2014, 16:18
Záhada vyřešena.
Vloni ČEZ poslal vyúčtování pozdě, tak nám to neúčtovali. Takže je to suma za dva roky.
Predpokladám, že zálohy za služby spojené s užívaním bytu, teda aj za elektrinu v spoločných priestoroch platíte mesačne, nie? To že ČEZ poslal poslal vyúčtovanie neskôr znamená iba to, že vám to nemohli vlani vyúčtovať a preto to urobili až teraz. Ak boli zálohy nastavené správne, nie je dôvod na vysoký nedoplatok ani po dvoch rokoch.
Ja by som si na vašom mieste vyžiadal na nahliadnutie faktúry od ČEZ-u za obidva roky.
Ak mám pravdu povedať, ani sa mi nechce veriť, že ČEZ poslal faktúru neskôr.
Citace: Jirka Š. Svejkovský 30.04.2014, 16:18
Navíc jsou v tom peníze za údržbu a prý tam byl i nějaký černoch, který se ještě řeší.
Náklady na údržbu nemajú čo robiť v položke za dodávku elektriny do spoločných priestorov.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana