Jaké bodové svítidlo lze umístit na strop koupelny?

<< < (4/5) > >>

Jiří Schwarz:
údajně když jde světlo zepředu shora, připadáte se v zrcadle štíhlejší, než když stojíte před zrcadlem a světlo svítí za vámi...
Také se tvrdí, že "černá zeštíhluje",  takže někomu raději moc nesvítit...

Kde jsou ty časy, kdy v koupelně stačila jedna žárovka, 25W, někde u stropu co nejdál od vany...
Dneska si někdo udělá světel několik, v různých barvách, sprchovou hlavici jedině s turbínkou, která vyrábí proud a rozsvítí LED, barva se mění podle teploty vody...
A už jste zkoušeli sehnat "vodotěsný reprák",  který má trochu slušný zvuk?
Asi to u spousty lidí se životní úrovní nebude tak kritické, když mají myšlenky i peníze na hlouposti...

Josef Martinec:
Citace: Jiří Schwarz  28.02.2014, 08:13

Asi to u spousty lidí se životní úrovní nebude tak kritické, když mají myšlenky i peníze na hlouposti...

Jde to, dělá je Bose a je to řada reproduktorů pro lodě  >:D zrovna tak jako jde sehnat, opět pro lodě, rádio s CD a MP3 přehrávačem. Až na ty částky. (zle)

Martin H.:

Keďže mám hlboko zakorenenú antipatiu k Bose, ja by som sa priklonil k výrobcovi Boston Acoustics - séria Voyager (outdoor).

Michal Lužný:

Mám štěstí (poprvé v životě) na větší koupelnu, takže si do bezpečných zákoutí bez obav postavím libovolný CD přehrávač nebo laptop bez krytí a pohoda. 8)
P.S. Pomíjím kvalitu zvuku, na to nemám háklivé zvukařské ucho. :)

Michal Martiňák:
Citace: Milan Hudec  27.02.2014, 23:10

Takový pohled v ostrém světle na otylé nahé tělo ve vaně může skončit daleko větší újmou nežli od úrazu elektřinou, takže doporučuji bludičku co nejdál od vany :)

Citace: Zdenek Hejčl  27.02.2014, 23:18

Teda Milane... nakonec i otylky může někdo zbožňovat.  o:-)
Proti gustu - žádný dišputát. ;)

Já radši kus špeku než kost.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana