Kam vede nulák?
David Hruda:
Odhaduji stáří instalace na minimálně 25 let, a divil bych se, kdyby nebyla v TN-C.
Tudíž N vodič hledáte marně.
Pořád mi vrtá hlavou ta dřevěná DIN lišta, co tím tazatel může myslet.
Ale na pobavení dobré.
Juraj Rojko:
Už od začátku mám pocit, že si z diskutujících někdo dělá srandu. A abych pravdu řekl, tak tento pocit nemám jen u tohoto dotazu.
Václav Třetí:
Pokud náhodou tohle někdo udělal před deseti léty, tak bych ho s chutí nechal deportovat na Sibiř, nic jiného si nezaslouží! (Před rokem by mě takové vyjádření ani nenapadlo, ale v souvislosti s posledními událostmi na východ od nás je to zase aktuální. S Ukrajici a jejich touze po svobodě a sebeurčení sympatizuji, s takovými "odborníky" ne.)
0všem je to možné, motorové zásuvky jsou novější, ale s těmito jističi se naposledy dělalo něco nového tak v r. 1991, pak už se používaly jen na opravy.
Petr M:
Citace: Juraj Rojko 06.03.2014, 02:47
Už od začátku mám pocit, že si z diskutujících někdo dělá srandu. A abych pravdu řekl, tak tento pocit nemám jen u tohoto dotazu.
Taky mám ten pocit. Každá instalace (pokud to není opravdu provizorka nebo neshoří dřív) má někdy 10 let, ale u téhle konkrétní to na letošek rozhodně nepřipadá. Navíc se mu dřevěná DIN lišta nějak podezřele mění na plastovou (zle)
A souhlasím i s názorem, že pokud je to takhle mladá věc, patří viníkovi vytetovat na čelo urážku Putina a poslat ho expres na Krym.
Jiří Kasal:
Nejhorší na tom je to, že si žádnou srandu nedělám :D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana