Proč tři zásuvky jdou a jedna neutáhne cirkulárku?

<< < (2/4) > >>

Jozef BABJAK:
Citace: Ludvík Kubík  14.02.2014, 19:57

Doplňující otázka (myslím, že není až tak od věci),  točí se kotouč správným směrem?

Nie, nie je to od veci, ja len doplním ďalšiu možnú alternatívu: nie je kotúč založený "po srsti"?

Ludvík Kubík:
To asi nebude ono, protože: „ Klacík mu nepřeřízne jen připojení přes novou zásuvku, na ty dvě stávající to jede jak blázen.“

Zdenek Hejčl:
Je to špatně zapojené a mohl přehodit fázi s ochranným vodičem - nebezpečný stav!!!
Jen je nutné pozvat odborníka...  o:-)

Jozef BABJAK:
Nevieme, či skúšal pílenie bezprostredne po sebe zo starých a novej zásuvky, alebo medzi tým boli dva týždne a výmena kotúča. Osobne viem o dreve napílenom  naopak založeným kotúčom; 7,5kW motor to potiahol.

To ale nič nemení na fakte, že tento problém treba riešiť na mieste, nie na fóre.

Ludvík Kubík:
Proboha co se to děje? To elektrikáři vymřeli? Na místě mě stačí 5min, a vím kde je problém, váš známý si sám a evidentně špatně zrealizuje třífázovou zásuvku. Prosí o radu vás, a vy hledáte odpověď tady … Já se spoléhám na odborníky: přestože je pro mě anatomie ženského těla velice zajímavé téma, chodí manželka na pravidelné kontroly ke gynekologovi, když mě bolí zub, jdu k stomatologovi, když mám problém s plynovým sporákem, pozvu si plynaře, na vodu instalatéry, na srdce kardiochirurga, na žlučník chirurga, na klouby ortopéda, na daňové přiznání poradce, na sepsání smlouvy právníka, na vedení účetnictví – účetní, potřebuji vyzdít jádro, pozvu si zedníky, potřebuji někam odvést, zavolám si taxík, na deprese psychologa, na investování kapitálu – burzu, mám problém s autem – autoservis, mám pokračovat, nebo už to stačí na to, aby si váš známý pozval elektrikáře?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana