Proč tři zásuvky jdou a jedna neutáhne cirkulárku?

<< < (3/4) > >>

Marek Laube:
Já myslím, že si pán stejně prosadí svou. Zajde si na pivko a věřím tomu, že se určitě někdo v hospodě najde, kdo mu to "opraví". Bohužel je to špatný přístup, ale je taková doba. Jak už zde na diskuzi několikrát zaznělo, lidé vyhazují tisíce za různé "blbosti" a dát "pětikilo" za chvilkovou opravu už nikdo nechce. Takhle to bude mít třeba za cigarety a dvě piva a spokojenost bude na obou stranách. Dotyčný opravář bude hnedle například na vesnici ten nejlepší a nejvyhledávaně jší. :-[

Jiří Schwarz:
Citace: Marek Laube  15.02.2014, 10:12

..Takhle to bude mít třeba za cigarety a dvě piva a spokojenost bude na obou stranách. Dotyčný opravář bude hnedle například na vesnici ten nejlepší a nejvyhledávaně jší. :-[

To ale nevylučuje stav, kdy to vyřeší "elektrikář" a vyřeší to za "naturální odměnu" nebo v rámci tzv. Barterového obchodu",  tak už to na vesnici chodí, že "v práci se to naučíme" a doma to uděláme pro kamaráda, kterému třeba zbylo pár vajíček nebo se s námi podělil o slivovičku od přátel.....
A lidi, co sami nic neumí, pak píšou anonymní udání a chudáci úředníci mají zbytečnou starost s něčím, co se nijak vyřešit nedá....

Hugo K.:
Známý si vezme fázovku a ve všech zásuvkách mu musí svítit stejně.
Jenom doufejme, že nepřipojí do přidělané zásuvky něco s řádně pospojovanými  kovovými díly.
Pak by taky mohl rozhodit krovky.

Kastner Lubomír:
Plně souhlasím s kolegou Bubnem. Závad může být více a laik elektrikář dovede zapojit cokoliv jakkoliv a čímkoliv. Poraďte známému, ať si zkusí pozvat elektrikáře. Ale né do hospody a chytat hospodské rady, ale k cirkulárce.

Martin Hroudný:
Citace: Jozef BABJAK  14.02.2014, 20:21

Nie, nie je to od veci, ja len doplním ďalšiu možnú alternatívu: nie je kotúč založený "po srsti"?

To by tedy poznal sakra rychle...  :)
V horším případě by taky mohl skončit s odskočeným "klacíkem" mezi očima.

Už jsem slyšel i o případu, kdy prý mladej řezal dřevo, začalo se stmívat, dědek (co ho tam měli na dožití z činžáku) se kabanil, že to jde mladýmu nějak pomalu. Tak si k tomu stoupnul s tím, že mu bude jakože helfovat přířezem z druhý strany pilového kotouče... No a pak to začlo být zajímavé... :D

Podle mě to jede jen na 2 fáze - typický nedostatek točivého momentu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana